aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΑ: Ευχές για την Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη

ΚΟΑ: Ευχές για την Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλητικών Συντακτών (AIPS) καθιέρωσε την 2α Ιουλίου ως «Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη». Αυτή την επετειακή ημέρα των Αθλητικών Συντακτών, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού μέσω ανακοίνωσής του απευθύνει τις δικές του ευχές προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

Ο Αθλητικός Συντάκτης διαχρονικά παίζει σημαντικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Ο ΚΟΑ ως η Ανώτατη Αθλητική Αρχή της Κύπρου έχει στενή και άριστη συνεργασία με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, πάνω σε όλους τους τομείς του αθλητισμού. Συνεργασία την οποία ενδυναμώσαμε ακόμη περισσότερο, υπογράφοντας και σχετικό πρωτόκολλο με το ΔΣ της ΕΑΚ, για πρώτη φορά στην ιστορία της συνεργασίας των δύο Φορέων, που αφορά την ετήσια Γιορτή των Αρίστων και τίθεται υπό την αιγίδα του ΚΟΑ.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού από την ημέρα ίδρυσης της ΕΑΚ στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στον κύπριο αθλητικό συντάκτη. Με την ευκαιρία της επετειακής ημέρας των αθλητικών συντακτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της ΕΑΚ και γενικά των αθλητικογράφων της Κύπρου για κάθε βοήθεια και στήριξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ