aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚηδεύεται την Τετάρτη η Έλμα Κουτσοκούμνη

Κηδεύεται την Τετάρτη η Έλμα Κουτσοκούμνη

Την ερχόμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου θα γίνει η κηδεία της Έλμας Κουτσοκούμνη, κόρης του Προέδρου της ΚΟΠ που έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 33 ετών. Η κηδεία θα γίνει στις 16:00 από τον Ιερό Ναό  Απόστολου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 15:00.

Μετά από παράκληση της οικογένειας εισφορές θα γίνονται στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες». Τα Γραφεία της ΚΟΠ κατά την ημέρα της κηδείας θα παραμείνουν κλειστά από τις 12:00 το μεσημέρι.

Μονόλεπτη σιγή στον αγώνα της Εθνικής μας

Μετά από σχετική άδεια από FIFA και UEFA στον επόμενο αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της  Βοσνίας / Ερζεγοβίνης, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Στάδιο ΓΣΠ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης Έλμας και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ