aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚατέκτησαν και το κύπελλο Κυπελλούχων οι Τρούλλοι FC (pics)

Κατέκτησαν και το κύπελλο Κυπελλούχων οι Τρούλλοι FC (pics)

Μέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της ομάδας Τρούλλοι FC αναφέρεται στην κατάκτηση του κυπέλλου Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ.

Αναλυτικά:

“Το Κύπελλο Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ, πανηγυρίζει η ομάδα μας «ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015», η οποία επικράτησε στον μεγάλο Τελικό με 2-1 του ΡΟΤΣΙΔΗ Μάμμαρι και πανηγύρισε το Τρόπαιο, σε ένα παιγνίδι που τα είχε όλα. Δύναμη, πάθος, γκολ, αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τον τελικό, ανάμεσα σε δυο ομάδες που δίκαια βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό.

Το παιγνίδι, σε όλο το 90λεπτο, ήταν ομολογουμένως με μια λέξη… διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ήταν συναρπαστικό, είχε πάθος, δύναμη, ήταν αμφίρροπο, γι αυτό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φίλων του αγροτικού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο οποίος παρά την κρισιμότητα του, κύλισε μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και του αλληλοσεβασμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015 αν και βρήκε μπροστά της μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα κατάφερε να σηκώσει το Τρόπαιο, χάρις στην πολύ καλή εμφάνιση και απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών μας, σκορπίζοντας τα χαμόγελα της επιτυχίας στους φίλους και πιστούς οπαδούς τη ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό της.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξε περισσότερο πάθος και δύναμη και το πιο σημαντικό έδειξε πως το ήθελε περισσότερο από τον αντίπαλο. Πίεσε ασφυκτικά την άμυνα της αντίπαλης ομάδας χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη, και στο 36ο λεπτό, η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκόρ με τον Γιάννο Ιωάννου και να «πνίγεται» στις αγκαλιές των συμποδοσφαιριστών του. Απο κεί και μπρός και παρά την πίεση που εξάσκησε ο ΡΟΤΣΙΔΗΣ για να ισοφαρίσει, εντούτοις ήταν η ομάδα μας και πάλιν, που έχασε τις κραυγαλέες ευκαιρίες να διπλασιάσει, τα τέρματα της.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό και μόλις στο 49ο λεπτό ο Νικόλας Νικολάου πέτυχε το 2-0, βάζοντας πιο γερά «θεμέλια» για την νίκη και το τρόπαιο. Ακολούθως ο ΡΟΤΣΙΔΗΣ εκμεταλλεύτηκε κάπως τον εφησυχασμό της ομάδας μας, πίεσε ασφυκτικά την άμυνα μας και το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει πέναλτυ στο 70ό λεπτό, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γιώργος Γεωργίου ο οποίος ήταν .. «στην μέρα του» με μια εκπληκτική απόκρουση κράτησε ανέπαφα τα δίκτυα του. Από κεί και μπρός η ομάδα μας «σοβαρεύτηκε» και πάλιν και στα τελευταία λεπτά του αγώνα .. «τα είχε» με τα αντίπαλα δοκάρια…για να καθαρίσει το παιγνίδι. Και εκεί πού όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή κ. Σάββα Ζαφείρη, ο οποίος ομολογουμένως να σημειώσουμε ήταν Άριστος…στο 88ο λεπτό σε μια αντεπίθεση ο ΡΟΤΣΙΔΗΣ κατάφερε να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό σκόρ 2-1.

Από πλευράς της Παγκύπριας Κυπελλούχου ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C, 2015, ο Πρόεδρος της ομάδας Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, και ο Αντιπρόεδρος κ. Πάμπος Νεοφύτου, φανερά πανευτυχείς και πλήρως ικανοποιημένοι για την φετινή πορεία της ομάδας τους, μίλησαν στο ίδιο μήκος κύματος, αφού όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά.. «νιώθουν μεγάλη περηφάνια για την ιστορική τους απόφαση να ενοποιήσουν τις ιστορικές τους ομάδες ΔΑΦΝΗ και ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ, δημιουργώντας μια ακόμα πιο ζηλευτή ομάδα για την Κοινότητα μας, με ψηλούς στόχους και πως σήμερα δικαιωματικά απολαμβάνουν τους κόπους και μόχθους μιας χρονιάς».
Στην συνέχεια ευχαρίστησαν όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητοπρέπεια και την αγωνιστική πειθαρχία τους που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, την Τεχνική ηγεσία μας, για την συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά που έκαμαν, και τέλος τους πιστούς φίλους και οπαδούς μας που σε κάθε παιγνίδι βρίσκονταν στο πλευρό της ομάδας μας»

Μετά το τέλος του μεγάλου Τελικού τις απονομές των Βαρύτιμων επάθλων έκανε το Μέλος του Δ.Σ, του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου ο οποίος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της ΣΤΟΚ κ. Νίκο Γιατρού, συγχάρηκαν τόσο την Κυπελλούχο Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ 2016-2017 «ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015» όσο και την Φιναλίστρια ομάδα του ΡΟΤΣΙΔΗ ΜΑΜΜΑΡΙ για την αθλητοπέπεια και τον αλληλοσεβασμό τους, και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα ένταξης στην ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΣΤΟΚ.

Η πορεία προς τον τίτλο.

Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ήταν ο πρώτος αντίπαλος στην πορεία μας για τον τελικό, που μετά από ένα καλό παιγνίδι η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία νίκη με 5-0. Δεύτερος αντίπαλος ο ΑΠΟΠ ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ τον οποίο κέρδισε με 1-0, μια νίκη που χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου ο ΡΟΤΣΙΔΗΣ ΜΑΜΜΑΡΙ δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει αυτή την ξέφρενη πορεία της ομάδας μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ