aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Και το βράδυ, το βραδάκι…» (video)

«Και το βράδυ, το βραδάκι…» (video)

«Και το βράδυ, το βραδάκι, όταν θα ‘χουμε πια προκριθεί…». Το γνωστό γηπεδικό σύνθημα δονεί και φέτος τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Νάπας, όσο το 17ο Ayia Napa Soccer Festival προχωράει προς τους τελικούς. Τη Μ. Δευτέρα (10/4) έγιναν ματς νοκ – άουτ για τη φάση των «32» και των «16» στις ηλικιακές κατηγορίες από το 2005 έως και το 2010. Πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στην παράταση, άλλα οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων στην ηλικία του 2004 ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες (2001, 2002 και 2003) θα ολοκληρωθούν τη Μ. Τρίτη (11/4). Την ίδια μέρα, αργά το απόγευμα, θα προκύψουν τα ζευγάρια των τελικών στις ηλικιακές κατηγορίες από το 2004 έως και το 2010.

Στις ηλικιακές κατηγορίες 2001, 2002 και 2003 οι ημιτελικοί θα γίνουν το πρωί της Μ. Τετάρτης (12/4), όπως και της ανοικτής γυναικείας κατηγορίας, όπου λαμβάνουν μέρος τρεις ομάδες. Οι τελικοί ξεκινούν στις 14:00 της Μ. Τετάρτης, με έξι εξ αυτών στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας και σε ζωντανή μετάδοση από το Cytavision Sports 4.

Στους Βενιαμίν της διοργάνωσης, παιδάκια που έχουν γεννηθεί το 2010, τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Ακαδημία Μελαναρκίτη – Mavroudis FA, Strikers – Stripes FA, Dragao – Ανόρθωση Λ/κας, Μιλτιάδης Τάλας – Fun Fan. Στα προημιτελικά του 2005 έχουν περάσει Fun Fan, Ανόρθωση Λ/σου, Δόξα Κατωκοπιάς, Φάρμα Xρύση Μιχαήλ, Ανόρθωση Λ/κας, Διγενής Μόρφου, Ολυμπιακός Πειραιώς (κλ. Λεμεσού) και Ακαδημία Ευθυμιάδη. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» από την ηλικιακή κατηγορία 2004 είναι Lemasia, Ακαδημία Μάριου Χριστοδούλου, Galacticos, Ανόρθωση (κλ. Λευκωσίας), ENΠ, Ομόνοια, Διγενής, Professional, ΑΕΛ, Nicosia FC Junior, Ακαδημία Ευθυμιάδη, Ακαδημία Αθηαίνου/ 1619, Ολυμπιακός Πειραιώς (κλ. Λεμεσού), Alsos Arena, Olympico/ Απόλλων και Δόξα Κατωκοπιάς.

Στη διοργάνωση μετέχουν 334 ομάδες με 19 εκ των οποίων να προέρχονται από Μεγάλη Βρετανία, Ρουμανία, Πολωνία, Ιορδανία και Λίβανο.

Πληροφορίες και το αγωνιστικό πρόγραμμα στο www.ayianapasoccerfestival.com και φωτογραφικό υλικό στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ