aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣKαι πρωταθλητής και κυπελλούχος ο Παγκύπριος Νέας Υόρκης

Kαι πρωταθλητής και κυπελλούχος ο Παγκύπριος Νέας Υόρκης

Και πρωταθλητής και κυπελλούχος αναδείχθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του Παγκυπρίου Νέας Υόρκης για το 2019. Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα του Παγκυπρίου νίκησε με 3-1 την Lansdowne Yonkers FC και με τη νίκη της αυτή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα δύο πρωταθλήματα.

Ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου, Φίλιπ Κρίστοφερ, συνεχάρη τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και την τεχνική ηγεσία για το διπλό αυτό επίτευγμα της ομάδας και παρέσχε τη διαβεβαίωση ότι ο Παγκύπριος θα ενισχυθεί περαιτέρω με Κύπριους και Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές.
Μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα ο προπονητής του Παγκυπρίου, Στρατής Μαστροκυριάκος, δήλωσε: «Με τη νίκη στον τελικό, ο Παγκύπριος «έκλεισε» ιδανικά τη φετινή σεζόν, μια και πέτυχε και τους δύο βασικούς στόχους που είχε θέσει στην αρχή, ήτοι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Ο κος Μαστροκυριάκος τόνισε ότι πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αλλά και στους συνεργάτες του στην ομάδα. « Ήταν», κατέληξε, «μια καταπληκτική χρόνια που τελείωσε με τον πιο όμορφο τρόπο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στους στόχους μας προσπαθήσαμε πολύ και τα καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανη που ανήκουμε σε αυτό την ομάδα».

Το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου 2018 ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αμερικής διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή σε ομογενειακό κέντρο της Νέας Υόρκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ