aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ήττα για την Μπαρσελόνα

Στράβωσαν από νωρίς τα πράγματα για την Μπαρσελόνα, στον αγώνα της με την Γκλάσκοου Σίτι, και έτσι παρέμειναν ώς το ημίχρονο. Η ομάδα από τη Σκωτία προηγήθηκε νωρίς με 0-1. Ωστόσο, το κακό παράγινε και η Μπαρσελόνα δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος για τη φάση των 32 της διοργάνωσης του UEFA Women’s Champions League.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης από την Γκραντ, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου η Ακαφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το δεύτερο γκολ ήρθε λίγο πριν το τέλος στο 83’ από τη Χόβατ και κάπου εδώ τα όνειρα για κάτι καλό στη διοργάνωση για την ομάδα τελειώνουν. Η ενδεκάδα της Μπαρσελόνα: Τζέιμς-Μπουχίκας, Κουλιμπαλί, Ιωάννου, Μέρι Χάγιες, Ακαφού, Φρέτα, Βιολάρη, Έλοχ, Αριστοδήμου, Εμπερέ, Σολωμού.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο Petershill Park της Γλασκώβης και φυσικά το μεγάλο φαβορί για πρόκριση είναι οι Σκωτσέζες. Η πρωταθλήτριά μας, ως γνωστόν, είχε τερματίσει πρώτη στον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης που φιλοξενήθηκε στη Σλοβενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ