aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΙστορικά «δώρα» από ΠΑ.Σ.Π. στο Charity Idols Cyprus!

Ιστορικά «δώρα» από ΠΑ.Σ.Π. στο Charity Idols Cyprus!

Ο ΠΑ.Σ.Π. εκφράζει τη χαρά του για την έναρξη της διαδικασίας εγγραφής του Charity Idols Cyprus στον Έφορο Σωματείων Κύπρου. Είμαστε σίγουροι ότι με τη συνεργασία του Charity Idols Ελλάδος, η συνέχεια στη φιλανθρωπική δράση και προσφορά στην Κυπριακή Κοινωνία και όχι μόνο, θα είναι απρόσκοπτη και σημαντική.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νεοσύστατο Δ.Σ. του υπό εγγραφή σωματείου όπως και στους τέσσερις πρεσβευτές, Γιώργο Μερκή, Σάρα Παπαδοπούλου, Krystyna Freda και Matt Derbyshire, τους οποίους συγχαίρουμε και είμαστε σίγουροι για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Είμαστε σίγουροι ότι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες θα συνεχίσουν να στηρίζουν όπως μπορούν την κοινωνία μέσω της προσφοράς αντικειμένων προς δημοπρασία στη πλατφόρμα του Charity Idols. Παράλληλα ο ΠΑ.Σ.Π. θα βοηθήσει το υπό εγγραφή σωματείο με τις αρχικές του διαδικασίες ενώ ο λειτουργός του Συνδέσμου, Λοΐζος Χρυσοστόμου, θα εκτελεί αφιλοκερδώς καθήκοντα Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Charity Idols Cyprus.

Για την ιστορική εγγραφή του Charity Idols Cyprus ο ΠΑ.Σ.Π. εξασφάλισε δύο ιστορικά αυθεντικά αντικείμενα που θα τεθούν στο προσεχές μέλλον σε δημοπρασία:

1) Φανέλα της Εθνικής Ισπανίας υπογεγραμμένη από Unai Simon, Azpilicueta, Busquets, Jordi Alba, Koke, Thiago Alcantara και τους υπόλοιπους «Φούριας Ρόχας» που ήταν στην αποστολή και αγωνίστηκαν στο EURO 2020! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Luis Rubiales, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας.

2) Μπάλα Barcelona FC, υπογεγραμμένη από τον θρύλο της ομάδας Rivaldo! Ευχαριστούμε πολύ τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Gustavo και τη σύζυγο του για τη βοήθεια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ