aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΙπποδρομίες Λευκωσίας: Τρεις αναβάτες στο Νοσοκομείο, δύο άλογα νεκρά! (vid)

Ιπποδρομίες Λευκωσίας: Τρεις αναβάτες στο Νοσοκομείο, δύο άλογα νεκρά! (vid)

Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Ιππόδρομο Λευκωσίας, με αποτέλεσμα την ώρα της διεξαγωγής της δεύτερης Ιπποδρομίας υπάρξη πτώση 5 αναβατών, εκ των οποίων οι τρεις τραυματίστηκαν και ανατροπή 5 αλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Απολλώνειο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εκ των τριών που τραυματίστηκαν, υπεβλήθη σε χειρουργείο, ο άλλος υπέστη μικροτραυματισμούς και ο τρίτος υπέστη κατάγματα και κρατείται για νοσηλεία.

Επίσης, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άλογα λόγω ανεπανόρθωτης ζημιάς και για ανθρωπιστικούς λόγους υποβλήθηκαν σε ευθανασία, ενώ τα άλλα τρία άλογα είναι καλά στην υγεία τους. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία η οποία εξετάζει το συμβάν ως εργατικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ