aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΙωάννου για Ομόνοια: Λυπηρές οι εικόνες με τους χιλιάδες οπαδούς

Ιωάννου για Ομόνοια: Λυπηρές οι εικόνες με τους χιλιάδες οπαδούς

Ανησυχίες και προβληματισμούς εξέφτασε ο Υπουργός Υγείας για τις εικόνες με τους χιλιάδες οπαδούς της Ομόνοιας να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα στο «Ηλίας Πούλλος» το βράδυ της Δευτέρας.

Σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ο κ. Ιωάννου τόνισε πως δεν μας τιμούν οι εικόνες και δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ ξεκαθάρισε πως υπήρχαν σαφείς παραβιάσεις του διατάγματος.

Είπε ακόμη πως οι εικόνες από το Ηλίας Πούλλος ήταν πολύ λυπηρές και πιθανόν να έχουν επιπτώσεις στην επιδημιλογική εικόνα αφού δεν αποκλείεται ανάμεσα στον κόσμο που συσσωρεύτηκε εκεί να υπήρχαν και θετικά κρούσματα.

«Εδώ και μήνες προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να συμμορφωθεί με τα μέτρα, να συνεργαστεί μαζί μας, εδώ και μήνες μέσω διαταγμάτων υπάρχουν περιορισμοί κι όμως χθες είδαμε αυτές τις εικόνες χιλιάδων ατόμων να συγκεντρώνονται στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας χωρίς μέτρα προστασίας, χωρίς τίποτα», σημείωσε προσθέτοντας πως «δυστυχώς ήταν πολύ λυπηρές οι εικόνες που είδαμε χθες και πιθανόν να έχει και κάποια επίπτωση στην επιδημιολογική εικόνα» είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ