aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ βράβευση και η εισφορά του Πιέρου Σωτηρίου

Η βράβευση και η εισφορά του Πιέρου Σωτηρίου

Τα κεντρικά γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, (Carlsberg) στα Λατσιά, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Μαΐου 2016, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Σερβία για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, ο 23χρονος  διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Πιέρος Σωτηρίου,  απ’ όπου παρέλαβε το βραβείο του για την ανάδειξη του από τους αθλητικούς συντάκτες ως ο «Καλύτερος Ποδοσφαιριστής» του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, για τους μήνες Απρίλιο – Μάιο 2016.

Ο εξελίξιμος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και της Εθνικής Κύπρου, επέλεξε την «Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή», στην οποία η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg θα συνεισφέρει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού. Την σχετική επιταγή παρέλαβε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντρέας Καμαρλίγγος. Τις απονομές έκανε ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης.

Ο Πιέρος ευχαρίστησε την Ένωση Aθλητικογράφων Κύπρου που τον τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και την Carlsberg για την ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη και πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Είπε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω και παρακολουθώ με ενδιαφέρον την διεξαγωγή του θεσμού του Επάθλου Carlsberg, που προωθεί το τίμιο παιχνίδι και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και προσπαθώ μέσα από τις αξίες  του να γίνω ακόμη καλύτερος».

Ο κ. Καμαρλίγγος με τη σειρά του ανάφερε: «Ευχαριστούμε τον Πιέρο που επέλεξε την Κυπριακή Εθνική Παραoλυμπιακή Επιτροπή για την εισφορά των 1000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση της συμμετοχής της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής ομάδας, στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2016».

Περαιτέρω ο κ. Καμαρλίγγος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Carlsberg και τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, για  την μακρόχρονη και πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που προσφέρουν στον αθλητισμό και στην κοινωνία ευρύτερα.

Κορυφαίοι αγωνιστικής περιόδου 2015/2016 – 8.000 ευρώ σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα

Eν τω μεταξύ Καλύτεροι Ποδοσφαιριστές του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg 2015/2016 και ονόματα Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων όπου έγιναν οι εισφορές των 1.000 ευρώ από την Carlsberg, για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016, είναι:

Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2015: Ντίνο Ντλόβου (Aνόρθωση) / Σύνδεσμος «Οι Φίλοι των Εφηβικών Ξενώνων» Λευκωσίας.

Οκτώβριος 2015: Φερνάντο Καβενάγκι (ΑΠΟΕΛ) / Σύνδεσμος Γονέων Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας – Αγλαντζιά.

Νοέμβριος 2015: Kούλλης Παύλου (Νέα Σαλαμίνα) / Ίδρυμα «Περπατώ με την Έλενα» – Λάρνακα.

Δεκέμβριος 2015: Γιαν Κόπριβετς (Ανόρθωση) / ACHDAC (Adult Congenital Heart Defcts Association-Cyprus» –  Σύνδεσμος Συγγενών Καρδιοπαθών (Εκ γενετής, Έφηβων και Ενηλίκων), Κύπρου.

Ιανουάριος 2016: Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου (Δόξα Κατωκοπιάς) / Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑMEA) Κοινοτήτων Διαμερίσματος Μόρφου.

Φεβρουάριος 2016: Γιώργος Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ) / Europa Uomo Κύπρου.

Mάρτιος 2016: Ούρκο Πάρντο (AΠΟΕΛ) / Κέντρο Ενημέρωσης  για τα Ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – ΚΕΝΘΕΑ.

Απρίλιος-Μάιος 2016: Πιέρος Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ): Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ