aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η Θύρα 9 πριν ενεργήσει δημόσια, έπρεπε πρώτα να…»

«Η Θύρα 9 πριν ενεργήσει δημόσια, έπρεπε πρώτα να…»

Απάντηση στη Θύρα 9 από τον Γενικό διευθυντή του ΓΣΠ Φοίβο Κωνσταντινίδη για τα όσα του καταλογίζονταν από το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της Ομόνοιας, μέσω ανακοίνωσης χθες στο Facebook.

Αναλυτικά η απάντηση του Κωνσταντινίδη

Πληροφορήθηκα ότι σε χτεσινά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε αναδημοσίευση στην ιστοσελίδα σας οι φίλοι της Θύρας 9 αναφέρονται στο θέμα των ζημιών που προκάλεσαν στη Νότια κερκίδα του ΓΣΠ στον αγώνα για τον πρώτο προκριματικό του Europa League και κατηγορούν τον ΓΣΠ ότι χρεώνει στην Ομόνοια 120 καρέκλες που δεν έσπασαν.

Θα έπρεπε νομίζω πριν να ενεργούν δημόσια, να μιλούσαν είτε μαζί μας αλλά σίγουρα με το σωματείο τους για να τους ενημερώσει και να τους δείξει μάλιστα και τις φωτογραφίες που έβγαλαν οι ίδιοι όταν επιθεώρησαν τις ζημιές. Και να θυμηθούν και την ανακοίνωση του σωματείου τους την επομένη του αγώνα για το ίδιο θέμα που τους αφορά μόνο αυτούς.

Και για αποκατάσταση της πραγματικότητας, έχουν απλά λανθασμένη πληροφόρηση. Δεν είπε κανείς ότι τις έχουν σπάσει. Τις καρέκλες που έχει χρεωθεί δυστυχώς η Ομόνοια τις έχουν καταστρέψει με άλλο τρόπο τον οποίο φυσικά γνωρίζουν και μπορούν να έρθουν να τις επιθεωρήσουν, ειδικά αν πρόκειται να τις χρεωθούν οι ίδιοι. Και επειδή διαχρονικά βοηθούμε τους οργανωμένους στα πλαίσια του τι μπορούμε να κάνουμε, επαναλαμβάνω ξανά ότι για οτιδήποτε επιθυμούν μπορούν όπως γνωρίζουν να επικοινωνούν απευθείας μαζί μας όπως ειδικά έκαναν τα τελευταία χρόνια που δεν είχαν επικοινωνία με την επίσημη Ομόνοια.

Το ίδιο και εσείς επειδή με ένα απλό τηλεφώνημα για μια άποψη αποφεύγουμε αντιπαραθέσεις που γνωρίζουμε όλοι ότι δεν αρέσουν στα αθλητικά ΜΜΕ! Τους χαρακτηρισμούς για το άτομο μου και το αν προστατεύω άλλους η αυτούς, τους αντιπαρέρχομαι σαν ανάξιους αναφοράς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ