aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Σεβίλλη δίπλα στο Charity Idols μέσω της NAGA!

Η Σεβίλλη δίπλα στο Charity Idols μέσω της NAGA!

Το Charity Idols θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία NAGA, για την προσφορά μιας αυθεντικής φανέλας της Σεβίλλης υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και η οποία θα τεθεί σε φιλανθρωπική δημοπρασία στο προσεχές μέλλον. Η fintech εταιρεία που εδρεύει στη Λεμεσό και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, είναι ο κύριος χορηγός της Ισπανικής ομάδας.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει ο νέος κύκλος δημοπρασιών για το 2022 στην ιστοσελίδα charityidols.com! Αυτή την εβδομάδα και τις επόμενες μεταξύ άλλων το Charity Idols στηρίζει το μικρό Λούκα Σταύρου που πάσχει από λευχαιμία και θα χρειαστεί να μεταβεί στο εξωτερικό με την οικογένεια του για θεραπεία.

Τα αντικείμενα των δημοπρασιών αυτή την εβδομάδα είναι: φορεμένη φανέλα του Μιχάλη Μορφή (ΑΠΟΕΛ – 2006/07), μπάλα υπογεγραμμένη από το Ομόνοια – Ολυμπιακός Πειραιώς, μπάλα υπογεγραμμένη από τα προκριματικά της Εθνικής Κύπρου για το Παγκόσμιο του 2022, υπογεγραμμένη φανέλα του Adam Gyurcso (AEK), κασκόλ Ανόρθωσης και λάβαρο Ολυμπιακού υπογεγραμμένο από τους ποδοσφαιριστές των ομάδων αντίστοιχα.

Διεκδικήστε τα εδώ: https://www.charityidols.com/auctions/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ