aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Ρώμη φιλοξενεί σήμερα το Κογκρέσο της UEFA

Η Ρώμη φιλοξενεί σήμερα το Κογκρέσο της UEFA

Η Πρωτεύουσα της Ιταλίας Ρώμη φιλοξενεί σήμερα Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου το ετήσιο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου UEFA.

Την ΚΟΠ εκπροσωπούν στο Κογκρέσο ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Φοίβος Βάκης.

Η ατζέντα του Κογκρέσου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επανεκλογή του Αλεξάντερ Σέφεριν στην Προεδρία της UEFA για άλλα τέσσερα χρόνια χωρίς ανθυποψήφιο.

Επίσης, θα επικυρωθεί η επανεκλογή του Γιώργου Κούμα στο Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA (FIFA Council) ως εκπρόσωπος της UEFA για διετή θητεία, χωρίς ανθυποψήφιο.

Επιπλέον, θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός της UEFA για την περίοδο 2019-2020 και θα γίνει και ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς.

Χθες Τετάρτη ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας συμμετείχε σε συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA στην οποία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ο στρατηγικός σχεδιασμός της UEFA για την πενταετία 2019-2024 ενώ υπογράφηκε και μνημόνιο συναντήληψης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της ECA (European Club Association).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ