aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ πρόβλεψη του Μιχάλη Κωνσταντίνου για την τετράδα του Μουντιάλ

Η πρόβλεψη του Μιχάλη Κωνσταντίνου για την τετράδα του Μουντιάλ

Στον Active (107.4 &102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο team manager της Εθνικής, αναφέρθηκε για το μέλλον του Κύπριου ποδοσφαιριστή, επισήμανε ότι οι τροποποιήσεις της ΚΟΠ θα βοηθήσουν κάποια σωματεία ενώ παράλληλα έκανε και τις προβλέψεις του για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για το μέλλον τον Κυπρίων ποδοσφαιριστών ανέφερε: «Έχουν παρθεί κάποια μέτρα για να βοηθηθεί ο Κύπριος ποδοσφαιριστής γιατί τα στατιστικά ήταν τραγικά. Ευθύνες έχουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν σκληρά και έχουν πετύχει, αλλά θέλουμε να δούμε περισσότερους να επιτυγχάνουν. Μπορεί κάποιος που να μην είναι καλύτερος από τον ξένο αλλά να είναι αφοσιωμένος να δουλεύει σωστά και να πετύχει.»

Για τον ποσό τον 200.000 που θα μοιραστούν όσοι θα εφαρμόσουν τον κανονισμό της ΚΟΠ (δύο Κύπριοι στην εντεκάδα) τόνισε: «Για αυτούς που θα κτυπήσουν το πρωτάθλημα δεν είναι ένα σημαντικό ποσό, αλλά για τις μικρομεσαίες ομάδες νομίζω είναι ένα σημαντικό ποσό και θα τους δώσουν την ευκαιρία.»

Διαβάστε επίσης: Aτάκα «Μιχαλάκη»: «Εμείς αποφεύγαμε τους paparazzi, τώρα τους τρέχουν»

Για την δική του καριέρα πρόσθεσε: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει, εγώ αγωνίστηκα 20 χρόνια και το ποδόσφαιρο άλλαξε τρεις φορές, αυτό που δεν αλλάζει είναι η αγάπη και η αφοσίωση για το ποδόσφαιρο. Έτυχε στιγμές που έψαχνα και εγώ δικαιολογίες και μου έφταιγαν όλα τα άλλα εκτός από τον εαυτό μου. Δικαιολογίες υπάρχουν πάντα και μπορούμε να βρίσκουμε για όλα, το θέμα είναι ότι στο ποδόσφαιρο όταν είσαι έτοιμος μπορείς να κάμψεις και τις κακές σου στιγμές».

Όσο αφορά το Μουντιάλ επισήμανε: «Δεν υπάρχει φαβορί για αυτό το Μουντιάλ. Σίγουρα περιμένουμε την Αργεντινή του Μέσι, δεν έχει το τεράστιο φαβορί. Αργεντινή, Βραζιλιά, Γερμανία και Γαλλία θα είναι τετράδα αυτό λέει η λογική. Περιμένουμε το Βέλγιο εδώ και χρόνια και δεν ξέρω αν κάνει κάτι σ’ αυτή την διοργάνωση. Θα δείξει αλλά το Βέλγιο δεν θα είναι έκπληξη για μένα. Σε κάθε διοργάνωση πάντα υπάρχει μια έκπληξη αλλά δεν μπορώ να ξέρω ποιά θα είναι».

Για την ομάδα που τον ανέδειξε σχολίασε: «Το Παραλίμνι είναι μια παραδοσιακή ομάδα που έχει ανάγκη το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ