aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η προκριματική φάση στην Κύπρο

Για άλλη μια χρονιά οι αγώνες των Απόλλων Ladies στον προκριματικό γύρο του γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν στην Κύπρο. Η πρωταθλήτριά μας θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο τον ερχόμενο Αύγουστο με στόχο να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και να κάνει το βήμα παραπάνω, κάτι που αποτελεί μόνιμο στόχο της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Οι αγώνες θα γίνουν από τις 23 μέχρι τις 28 Αυγούστου. Η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης θα γίνει στις 24 Ιουνίου στις 14:30 και ο Απόλλων θα είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Στην πρώτη φάση θα δημιουργηθούν εννέα όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και στη φάση των «32» θα προκριθεί η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο.

Οι εννέα ομάδες που θα προκριθούν, θα συμμετάσχουν στη φάση των «32» μαζί με 23 ομάδες που προκρίνονται χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία προκριματικών ομίλων. Η κλήρωση για τη φάση αυτή θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου και οι αγώνες στις 5/6/ και 12/13 Οκτωβρίου. Εν αναμονή λοιπόν της κλήρωσης και του αντιπάλου που θα βρεθεί στον δρόμο των Ladies.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ