aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ΠΟΑΠ δεξιώθηκε τους χορηγούς της (pics)

Η ΠΟΑΠ δεξιώθηκε τους χορηγούς της (pics)

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά με εξαιρετικό κλίμα και εν μέσω κουβεντούλας, ποτού και φαγητού η διοίκηση της ΠΟΑΠ παρέθεσε δείπνο για τους χορηγούς και συνεργάτες της. Όλοι ήταν εκεί, συζήτησαν περί ποδοσφαίρου και ενόψει και της έναρξης των πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας.

Μέγας χορηγός της ΠΟΑΠ είναι οι Φούρνοι Ζορπάς οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον εκτελεστικό πρόεδρο κύριο Κώστα Ζορπά. Χρυσός χορηγός είναι η ιδιωτική ελληνική σχολή Φόρουμ την οποία εκπροσώπησαν οι ιδιοκτήτες, κύριοι Χρίστος και Γιώργος Τζιαπούρα.

Ξεχωριστή στιγμή όταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΠ Κώστας Ευθυμιάδης παρέδωσε Κύπελλο στον Κώστα Ζορπά εκτελεστικό πρόεδρο των Φούρνων Ζορπά που είναι ο μέγας χορηγός της ομοσπονδίας.

Έτοιμη για τη Λεμεσό

Εξάλλου, η ΠΟΑΠ διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ακαδημιών 2016-17 για την πόλη και επαρχία Λεμεσού. Η έναρξη του πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή των ακόλουθων ομάδων:Alsos Arena Athlesis, Nikki Coerver, Juventus, Ολυμπιακός, Calciomania, Victory F.A., Barcelona, Melanarkitis. Το πρωτάθλημα Premier θα διεξαχθεί στις ηλικιακές κατηγορίες 2007, 2008, 2009, 2010 και το πρωτάθλημα Champion στις κατηγορίες 2004, 2005, 2006, 2007, 2008.

Η στιγμή που πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΠ Κώστας Ευθυμιάδης (δεύτερος από δεξιά) παραδίδει το Κύπελλο στον Κώστα Ζορπά (δεξιά). Στην φωτογραφία διακρίνονται αριστερά οι ιδιοκτήτες της ελληνικής σχολής Φόρουμ Γιώργος και Χρίστος Τζιαπούρα…
Σε όμορφο κλίμα η ΠΟΑΠ δεξιώθηκε τους χορηγούς και συνεργάτες της…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ