aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Κύπρος και ο ΠΑΣΠ θα διοργανώσουν το Ευρωπαϊκό Κονγκρέσο της FIFPro!

Η Κύπρος και ο ΠΑΣΠ θα διοργανώσουν το Ευρωπαϊκό Κονγκρέσο της FIFPro!

Στην Κύπρο θα συγκεντρωθούν τον Μάιο του 2020 η ηγεσία της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών (FIFPro), για να συμμετάσχουν στο ετήσιο Κονγκρέσο της Ευρωπαϊκής Ζώνης της FIFPro! Η απόφαση ανάθεσης στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) της πολύ σημαντικής διοργάνωσης έγινε στα πλαίσια του Παγκόσμιου Κονγκρέσου της FIFPro, που διεξάγεται μεταξύ 12-14 Νοεμβρίου 2019 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Η ανάθεση στην Κύπρο του σημαντικότερου ηπειρωτικού κονγκρέσου της FIFPro αποτελεί ένδειξη της δυναμικής που έχει και της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει ο ΠΑΣΠ στην Παγκόσμια Ένωση των Ποδοσφαιριστών. Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑ.Σ.Π. και το κυπριακό ποδόσφαιρο, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι υποψήφιες για τη διοργάνωση ήταν οι ισχυρές ποδοσφαιρικά χώρες της Αγγλίας και της Πορτογαλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για όλη την ομάδα μας στον ΠΑΣΠ, που πετύχαμε να αναλάβουμε τη διοργάνωση του Κονγκρέσου της FIFPro Division Europe», δήλωσε από το Σίδνεϊ ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. κ. Σπύρος Νεοφυτίδης.

«Η εκτίμηση και η δυναμική που δημιουργήσαμε στην FIFPro, πρώτα στην Ευρώπη και μετά σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγνωρίζεται απ’ όλα τα μέλη στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Αναμένουμε και την ανάλογη στήριξη από τον ΚΟΑ και την Πολιτεία για τη διοργάνωση και θα είμαστε σε επαφή μαζί τους για να συζητήσουμε τρόπους στήριξης. Είναι πολύ θετική εξέλιξη για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και με την επιστροφή μας θα πρέπει να αρχίσουμε δουλειά για να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα και αντιπαραθέσεις», συμπλήρωσε ο κ. Νεοφυτίδης, ο οποίος πέραν από το ρόλο του στον ΠΑΣΠ είναι και αντιπρόεδρος της FIFPro Division Europe.

Οι λεπτομέρειες του Ευρωπαϊκού Κονγκρέσου της FIFPro του ερχόμενου Μαΐου, όπως ο χώρος και οι ημερομηνίες διεξαγωγής, θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Στο Παγκόσμιο Κονγκρέσο της FIFPro στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας συμμετέχουν 180 σύνεδροι από 65 χώρες. Την Κύπρο εκπροσωπεί ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. κ. Σπύρος Νεοφυτίδης και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου κ. Λοΐζος Χατζηδημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ