aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ΚΟΠ συμμετέχει σε σεμινάριο της UEFA για το ποδόσφαιρο στα Σχολεία

Η ΚΟΠ συμμετέχει σε σεμινάριο της UEFA για το ποδόσφαιρο στα Σχολεία

Σε διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει η UEFA με θέμα το Ποδόσφαιρο στα Σχολεία, συμμετέχει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν οι Ομοσπονδίες των μικρών πληθυσμιακά χωρών της Ευρώπης και εκ μέρους της ΚΟΠ, λαμβάνουν μέρος ο Τεχνικός Διευθυντής Σάββας Κωνσταντίνου, ο Διευθυντής των Παιδικών Πρωταθλήματων Χάρης Κυρίλλου και ο εκπαιδευτής της Σχολής Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ Μάριος Κωνσταντίνου.

Η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στα Σχολεία αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της UEFA για τα επόμενα χρόνια και στο πλαίσιο αυτό, θα δώσει κατευθυντήριες γραμμές στις Ομοσπονδίες μέλη της για το πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Σχολεία για ανάπτυξη του αθλήματος.

Μέσω των σεμιναρίων, θα γίνει ανταλλαγή γνώσεων και συζήτηση πρακτικών μεθόδων που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτές των Ομοσπονδιών που θα έχουν την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος. Το σεμινάριο άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ