aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ΚΟΠ στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Η ΚΟΠ στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Η ΚΟΠ συμμετέχει στην εκστρατεία της UEFA και του Παγκόσμιου Οργανισμού Καρδιάς για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.

Η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Σεπτεμβρίου και το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο ενισχύει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Καρδιάς με διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Στους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 1-2 Οκτωβρίου θα αναγνωστεί από τα μεγάφωνα όλων των Σταδίων η πιο κάτω ανακοίνωση για ενημέρωση των φιλάθλων για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καθώς και όλες οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες μέλη της UEFA συμμετέχουν στην προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για τις καρδιοπάθειες.
Η 29η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Μέρα Καρδιάς και η UEFA ενισχύει τις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Καρδιάς για τους τρόπους πρόληψης των καρδιοπαθειών.

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις και τα εμφράγματα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως και πρόκειται για παθήσεις που σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να προληφθούν.

Το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, η κακή διατροφή και η έλλειψη άσκησης είναι οι παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες για καρδιοπάθειες και η Παγκόσμια Μέρα Καρδιάς σκοπό έχει να ενημερώσει τον κόσμο για τις ευεργετικές συνέπειες της υγιεινής ζωής και διατροφής.

Για αυτό λοιπόν, από σήμερα, αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας. Σταματήστε τα κάπνισμα, μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ, και βάλτε την άθληση στη ζωή σας για να μειώσετε τις πιθανότητες να υποστείτε κάποια πάθηση που σχετίζεται με την καρδιά σας.

Η UEFA στηρίζει την Παγκόσμια Μέρα Καρδιάς από το 2004 ενώ έχει άμεση συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Καρδιάς από το 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς http://worldheartday.org/. »

Facebook: /worldheartday
Twitter: @worldheartfed
Instagram: @worldheartday
Hashtag: #WorldHeartDay + #PowerYourLife

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ