aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ΚΟΠ έχει πλεόνασμα έτους €4.710.524! (pics)

Η ΚΟΠ έχει πλεόνασμα έτους €4.710.524! (pics)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι ένας από τους πιο ανθηρούς και οικονομικούς εύρωστους οργανισμούς. Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 16ης Οκτωβρίου, ετοιμάστηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις για το έτος που έληξε στις 31 Μαΐου 2017 και επιβεβαιώνουν ότι για άλλη μία χρονιά υπήρξε σημαντικό πλεόνασμα ύψους 4.710.524 ευρώ.

Το περιεχόμενο των Οικονομικών Καταστάσεων αποκαλύπτει η εκπομπή του Active 107.4 & 102.5 «Βάλε ένα Γκoλ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου που αρχίζει στις 16:00. Η ΚΟΠ λόγω της κερδοφορίας που έχει τα τελευταία χρόνια επεξεργάζεται σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα σωματεία για να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς το Κράτος. Πρόκειται για οφειλές προς τον φόρο εισοδήματος, το ΦΠΑ, και τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Η κερδοφορία της ΚΟΠ για το έτος που έληξε στις 31 Μαΐου 2017, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στη γενναιόδωρη εισφορά της ΟΥΕΦΑ που ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια ευρώ, στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής ομάδας που είναι 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και στην αύξηση από τις ποινές σε σωματεία, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Περισσότερα στην εκπομπή του Active 107.4 & 102.5 «Βάλε ένα Γκoλ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου που είναι στον… αέρα.

Παίρνει δάνειο για τα σωματεία η ΚΟΠ (λεπτομέρειες σχεδίου)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ