aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ «καψούρα» του Οκκά που προσεγγίστηκε αλλά περιμένει επίσημη πρόταση

Η «καψούρα» του Οκκά που προσεγγίστηκε αλλά περιμένει επίσημη πρόταση

Ο Γιάννης Οκκάς μετά από τη θητεία του στην Εθνική Κ-17 ως προπονητής και στην Ανδρών ως συνεργάτης του Ραν Μπεν Σιμόν, ετοιμάζεται για το νέο του βήμα στην προπονητική. Υπενθυμίζουμε πως το 2015, για λίγο καιρό ήταν στο «τιμόνι» του Ερμή Αραδίππου, αφότου ολοκλήρωσε την καριέρα του στους «φτεροπόδαρους».

Ο παλαίμαχος παικταράς και σημερινός προπονητής, προσεγγίστηκε από ανθρώπους διαφόρων ομάδων οι οποίες είτε έψαχναν, είτε ψάχνουν προπονητή και εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί για ποιες μιλάμε.

Για τη Νέα Σαλαμίνα είπαμε, το όνομά του έπεσε στο τραπέζι, ωστόσο κάποιοι στο Δ.Σ. παρουσιάστηκαν αρνητικοί επειδή κρατάνε μέχρι σήμερα «μούτρα» στον Κύπριο προπονητή που επέλεξε να μην κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμμοχώστου αλλά να παίξει πρώτα σε Ανόρθωση και μετά Ερμή αφότου έφυγε από την Ομόνοια.

Από εκεί και πέρα, το όνομά του γράφτηκε και στο ρεπορτάζ του Παραλιμνίου. Η αλήθεια είναι πως από όλες τις ομάδες που δεν είχαν ή δεν έχουν προπονητή, προσεγγίστηκε ανεπίσημα και με… διερευνητικό τρόπο ο Οκκάς, αλλά ο ίδιος περιμένει επίσημη πρόταση και το ‘χει «καψούρα» να εργαστεί σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας στη νέα σεζόν.

Παρουσιάζεται ώριμος άλλωστε για να το πράξει αυτό και πιο μελετηρός και έτοιμος από ποτέ προηγουμένως. Η θητεία του στην Εθνική Κ-17 και η συνεργασία του με τον Ραν Μπεν Σιμόν στην Ανδρών, μαθαίνουμε πως τον ωφέλησε σημαντικά σε θέμα εμπειρίας, γνώσης και πολλών άλλων στοιχείων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ