aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Ιταλία ζήτησε από τη Βραζιλία έκδοση του Ρομπίνιο - Έχει καταδικαστεί για βιασμό

Η Ιταλία ζήτησε από τη Βραζιλία έκδοση του Ρομπίνιο – Έχει καταδικαστεί για βιασμό

Το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βραζιλία το αίτημα έκδοσης του Ρομπίνιο, ο οποίος καταδικάστηκε οριστικά, μαζί με έναν φίλο του στις 19 Ιανουαρίου, σε 9 χρόνια φυλάκιση για τον ομαδικό βιασμό Αλβανίδας σε νυχτερινό κέντρο του Μιλάνου.

Τον Φεβρουάριο, ο εισαγγελέας είχε διαβιβάσει στο υπουργείο το αίτημα έκδοσης και το διεθνές ένταλμα σύλληψης του Ρομπίνιο και του φίλου του, Ρικάρντο Φάλκο, αμφότεροι στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή.

Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν επαφές μεταξύ των αρχών της Ιταλίας και της Βραζιλίας και είναι πιθανό ότι στη συνέχεια υποδείχθηκε επίσημα από τη Βραζιλία πού βρίσκεται ο πρώην παίκτης της Μίλαν και, κατά συνέπεια, η Ιταλία έστειλε τα έγγραφα εντάλματος σύλληψης για τον πρώην ποδοσφαιριστή και τον φίλο του. Ωστόσο, το Σύνταγμα της Βραζιλίας δεν επιτρέπει την έκδοση υπόδικων και ο Ρομπίνιο μπορεί να συλληφθεί μόνο αν βγει εκτός Βραζιλίας.

Το Ανώτατο Δικαστήριο είχε ορίσει την ποινή των 9 ετών, που αποφάσισε το δικαστήριο του Μιλάνου. Για τον πρώην δράστη και για τον φίλο του δεν ελήφθησαν ασφαλιστικά μέτρα κατά την έρευνα, ενώ δεν βρέθηκαν άλλοι άνδρες, που να φέρεται ότι συμμετείχαν.

Ο Ρομπίνιο, σύμφωνα με τις έρευνες, είχε ωθήσει την κοπέλα να πιει τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ακολούθως, τη βίασε, χωρίς εκείνη να μπορεί να αντισταθεί, σε νυχτερινό κέντρο στο Μιλάνο, όπου η νεαρή είχε πάει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ