aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ φιλοσοφία του Λαγιέκ και οι αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας

Η φιλοσοφία του Λαγιέκ και οι αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας

Σεμινάριο διαιτησίας με θέμα τις αλλαγές στους κανονισμούς παιχνιδιού, έτσι όπως έχουν δημοσιευτεί από την IFAB (International Football Association Board) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρνακα.

Το σεμινάριο απευθυνόταν προς τους προπονητές και αρχηγούς των ομάδων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας και της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και παρόντες ήταν και όλοι οι διαιτητές Κατηγορίας Elite.

Μιλώντας στους παρευρισκόμενους, ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μπερτράντ Λαγιέκ τους εξήγησε τη φιλοσοφία του η οποία βασίζεται σε τρεις άξονες: Στην προστασία των ποδοσφαιριστών, στην προστασία των διαιτητών και στην προστασία της εικόνας του ποδοσφαίρου.

Για να επιτευχθούν τα πιο πάνω, χρειάζεται η συνεργασία και ο αλληλοσεβασμός όλων όσων εμπλέκονται στη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, δηλαδή των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των διαιτητών, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λαγιέκ.

Τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας ανέλυσε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Διαιτησίας Κώστας Καπιτανής ενώ καλωσόρισμα εκ μέρους της ΚΟΠ απηύθυνε ο Τεχνικός Διευθυντής Σάββας Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ