aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ «expresso» δεν αποσύρει ούτε λέξη από τη συνέντευξη Μπονιφάσιο!

Η «expresso» δεν αποσύρει ούτε λέξη από τη συνέντευξη Μπονιφάσιο!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Πέδρο Μπονιφάσιο, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς, ο οποίος στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «expresso.sapo.pt», προέβηκε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις («στο ημίχρονο κερδίζαμε με 2-0, μπήκαμε στα αποδυτήρια ήσυχα, ο προπονητής μας δεν μίλησε καθόλου και κανένας δεν ήταν εκεί μέχρι που εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος μας είπε πως έπρεπε να χάσουμε τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι και έγινε, χάσαμε με σκορ 2-3»).

Όμως, τα… γύρισε χθες μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM: «Είναι μία ιστορία που μου είπαν κάποιοι φίλοι μου και προφανώς η δημοσιογράφος στην Πορτογαλία δεν έχει καταλάβει σωστά»!

Τι έχει να πει, άραγε, η δημοσιογράφος Μαριάνα Καμπράλ που πήρε τη συνέντευξη και σύμφωνα με τον Πέδρο Μπονιφάτσιο «δεν κατάλαβε σωστά»; Το «Goal.com.cy» επικοινώνησε μαζί της, ενημερώνοντάς την για τις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Δόξας.

Η Μαριάνα Καμπράλ ήταν λακωνική, με λέξεις, μία προς μία, γεμάτες…  ουσία: «Στην παρούσα φάση, η διευθυντική ομάδα της “expresso”, επιθυμεί να επαναλάβει αυτά που έχουμε δημοσιεύσει στη συνέντευξη». Εν ολίγοις η δημοσιογράφος και η διεύθυνση της ιστοσελίδας δεν αποσύρουν ούτε λέξη από τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε!

Όταν η Μαριάνα Καμπράλ, ρωτήθηκε αν υπάρχει μαγνητοφωνημένη η συνέντευξη, απάντησε: «Δεν άκουσα τι είπε ο Πέδρο Μπονιφάσιο στην πατρίδα σας, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, ότι πούμε περισσότερο, θα είναι επιζήμιο για τον κ. Μπονιφάσιο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ