aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ δράση του αγροτικού μας ποδοσφαίρου

Η δράση του αγροτικού μας ποδοσφαίρου

Με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή η δράση στην Επίλεκτη Κατηγορία του Πρωταθλήματος ΕΠΟΠΛ Λευκωσίας. Το ΘΟΪ Καπέδων νίκησε εκτός έδρας με 3-0 την ΑΤΕ – ΠΕΚ Εργατών και έμεινε μόνο του στην κορυφή με 36 βαθμούς.

Το ντέρμπι μεταξύ του Κορμακίτη με τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς έληξε ισόπαλο 0-0. Ο Κορμακίτης βρίσκεται στους 34 βαθμούς και ο Ευαγόρας στους 31 βαθμούς. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Λένας Χανδριών νίκησε με 4-3 τον Σταυραετό Κλήρου, ο ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου με 3-1 τον Κέδρο και ο ΠΑΟ Κάτω Μονής εκτός έδρας με 3-0 την Αναγένννηση Αγίου Δομετίου.

Για την Ενιαία Κατηγορία η ομάδα ΚΝ Τσέρι FC νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τον Αχιλλέα Πλατανιστάσας και οδηγεί την κούρσα αήττητη με 37 βαθμούς.

Στο ντέρμπι ο Άγιος Μάμας Ξυλιάτου νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τον Δικέφαλο (Ελεύθερη) Χάρτζιας και έφτασε στους 30 βαθμούς, ενώ ο Δικέφαλος έμεινε στους 29 βαθμούς. Η ΟΧΕΝ Περιστερώνας μετά το νικηφόρο 2-0 επί του Άρη Ορεινής έφτασε στους 27 βαθμούς. Ο Άρακας Λαγουδερών / Σαράντι επικράτησε με 6-3 του ΑΠΟΑ ΄Αλωνας και έφτασε στους δώδεκα βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ