aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Cytavision παρουσίασε το αθλητικό περιεχόμενο για την αγωνιστική σεζόν 2016–2017

Η Cytavision παρουσίασε το αθλητικό περιεχόμενο για την αγωνιστική σεζόν 2016–2017

Το αθλητικό περιεχόμενό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 παρουσίασε η Cytavision.

Αναλυτικά:

«Η Cytavision παρουσίασε στους αθλητικογράφους το αθλητικό περιεχόμενό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017, την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, στη Λευκωσία.

Διατηρώντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κυπριακή αγορά, η Cytavision εξασφάλισε για τους συνδρομητές της τις περισσότερες αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις από το κυπριακό ποδόσφαιρο, από ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου, καθώς και από άλλα αθλήματα.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να παρακολουθούν:

  • ολόκληρο σχεδόν το κυπριακό πρωτάθλημα και κύπελλο με πέντε (5) τουλάχιστον ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις, κάθε αγωνιστική. Δώδεκα (12) ομάδες από το Πρωτάθλημα Cyta παίζουν και φέτος στην έδρα της Cytavision: ΑΕΖ Ζακακίου, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Άρης, Δόξα, Εθνικός Άχνας, ΕΡΜΗΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών,
  • εντός και εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιγνίδια της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης, του Απόλλωνα και της Ομόνοιας,
  • τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις με:
    • όλους τους αγώνες UEFA Champions League και
    • πέραν των 120 αγώνων  του UEFA Europa League,
  • το Αγγλικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Premier League)
  • το Γερμανικό Πρωτάθλημα (Bundesliga) και Κύπελλο ποδοσφαίρου,
  • τα προκριματικά του World Cup 2018,
  • τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Ελλάδας, Γαλλίας, Ολλανδίας και Ρωσίας,
  • το Κύπελλο και Super Cup Ιταλίας,
  • τον Τελικό Κυπέλλου και Super Cup Ισπανίας,
  • το ΝΒΑ, τη Euroleague, την ελληνική και ισπανική καλαθόσφαιρα,
  • το ελληνικό πρωτάθλημα πετόσφαιρας και το Champions League Volleyball,
  • τα τουρνουά τένις Wimbledon, Roland Garros, US Open, Australian Open, Tennis ATP 1000, 500, 250,Tennis WTA 250,
  • μηχανοκίνητο αθλητισμό με Formula 1, Moto GP, WRC, καθώς και
  • άλλες μεγάλες διοργανώσεις διαφόρων αθλημάτων από το διεθνή χώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ανώτερος Διευθυντής Εμπορικών Υπηρεσιών της Cyta κ Γιάννης Κουλίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Cytavision έχει καθιερωθεί ως η πληρέστερη αθλητική τηλεοπτική πλατφόρμα στην Κύπρο και οι συνδρομητές της, ως οι προνομιούχοι τηλεοπτικοί φίλαθλοι, που απολαμβάνουν μοναδικά πλεονεκτήματα.

Ο Προϊστάμενος της Cytavision κ Λευτέρης Χρίστου ανακοίνωσε τα τρία αναβαθμισμένα τιμολογιακά πακέτα Value Pack, Variety Pack και SuperPack. Τα αναβαθμισμένα πακέτα σχεδιάστηκαν, έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες ψυχαγωγίας διαφορετικών τηλεοπτικών κοινών, ενώ το καθένα περιλαμβάνει  δεκάδες, παγκοσμίου φήμης, τηλεοπτικά κανάλια από όλες τις θεματικές ενότητες.

Όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cytavision περιλαμβάνεται στο Super Pack, το οποίο αποτελείται από το περιεχόμενο του μέχρι σήμερα Full Pack, με ενσωματωμένο το περιεχόμενο του Sports Plus. Αξιόλογο αθλητικό περιεχόμενο περιλαμβάνουν, επίσης, τα πακέτα Variety Pack και Value Pack.

Ο Προϊστάμενος της Διαχείρισης Αθλητικού Περιεχόμενου της Cytavision κ Αντρέας Οικονομίδης παρουσίασε το περιεχόμενο της νέας αγωνιστικής περιόδου στο σύνολό του και υποσχέθηκε ότι ηCytavision θα συνεχίσει την πορεία της με σταθερότητα και αξιοπιστία, με όραμα και προοπτική, αντάξια της εμπιστοσύνη του κοινού.

Σημειώνεται ότι, από την 1η Αυγούστου μέχρι και την 31η Οκτωβρίου, ισχύει προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση του 1ου και 2ου αποκωδικοποιητή της Cytavision. Επίσης, για τους υφιστάμενους συνδρομητές των μέχρι σήμερα πακέτων Full Pack και Value Pack Plus, που δεν είχαν το Sports Plus, ισχύει προσφορά για διατήρηση της αρχικής μηνιαίας συνδρομής των €34,47 και €20,24 αντίστοιχα, την εν λόγω περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ