aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΗ Coca-Cola φέρνει τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές  στην υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη

Η Coca-Cola φέρνει τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές  στην υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη

Σε ρυθμούς Κυπέλλου έχει μπει για τα καλά η Coca-Cola και σας προσκαλεί να  γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές, αυτό το Σάββατο, 16 Απριλίου, 10πμ-12μμ, στην υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη.

Το αγαπημένο αναψυκτικό, γιορτάζει φέτος 60 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπέλλου και διοργανώνει ένα μοναδικό διαγωνισμό στις υπεραγορές Παπαντωνίου. Με την παρουσία τεσσάρων παιχτών από τις ομάδες που έχουν προκριθεί για τα ημιτελικά παιχνίδια του Κυπέλλου Coca-Cola, πλούσια δώρα και live link, θα μας ανεβάσει τους ποδοσφαιρικούς παλμούς! Κοπιάστε να γνωρίσετε από κοντά τους ποδοσφαιριστές, να φωτογραφηθείτε μαζί και να πάρετε αυτόγραφα!

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι τις 25 Απριλίου σε όλες τις υπεραγορές Παπαντωνίου Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, όπου μπορείτε να διεκδικήσετε υπογεγραμμένες μπάλες και μπλούζες, εισιτήρια για τον Τελικό Κυπέλλου Coca-Cola και εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης σας ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Πως; Μπαίνοντας αυτόματα σε κλήρωση με την αγορά οποιασδήποτε πολυσυσκευασίας Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light 8x330ml και Coca-Cola Lemon 6x330ml και μέσω της Papantoniou Bonus Card. Καλή επιτυχία!

Σχετικά με τη CocaCola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα  της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.cocacolahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ