aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Cablenet βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη

Η Cablenet βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη

H Cablenet, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις δυσκολίες που πιθανότατα αντιμετωπίζουν κάποιες οικογένειες, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο, ανακοινώνει ότι θα παρέχει άμεσα δωρεάν υπηρεσίες Internet σε οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα της ευρυζωνικής πρόσβασης από το σπίτι τους.

Κύριος στόχος της παραπάνω προσφοράς είναι να μπορέσουν τα παιδιά αυτών των οικογενειών να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το πολύτιμο αγαθό της γνώσης, όπως αυτό διαμορφώνεται πλέον και από τις ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά μας αφορά σε παροχή της υπηρεσίας fiberpower® Internet 60M, σε έως 100 υποστατικά, εντελώς δωρεάν για 12 μήνες.

Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε τη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, καθώς και τη βοήθεια του στο πλαίσιο υλοποίησης της συγκεκριμένης ενέργειας.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η Cablenet είναι δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

#HomeWithCablenet

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ