aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H δράση στο πρωτάθλημα της ΠΟΑΛ

Ο Εθνικός Τερσεφάνου πέτυχε τη δωδέκατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και οδηγεί αλάνθαστος την κούρσα στον πρώτο όμιλο στο Πρωτάθλημα της ΠΟΑΛ.

Στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής νίκησε εκτός έδρας με 4-2 την ΑΕΝ Αραδίππου και την άφησε στους 27 βαθμούς. Στις άλλες αναμετρήσεις η Κώμα Γιαλού νίκησε εκτός έδρας με 12-1 τον Ονήσιλλο Τσιακκιλερού και η ΕΝΝ Αγίων Αναργύρων επίσης εκτός έδρας με 3-0 τον Φάρο Περβολιών. Κώμα Γιαλού και ΕΝΝ Αγίων Αναργύρων βρίσκονται στους 22 βαθμούς. Η ΑΕΝΑΚ Κοκκίνων είχε το ρεπό της.

Για το δεύτερο όμιλο η Ελπίδα Λιοπετρίου νίκησε με 3-1 τον Ρήγα Φεραίο Παραλιμνίου και οδηγεί την κούρσα με απολογισμό 39 βαθμούς από 13 νίκες και 1 ήττα. Στη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς βρίσκεται η ΑΕΚ Σωτήρας που νίκησε εκτός έδρας με 6-0 την Ελεύθερη Αμμόχωστο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Δημητράκης Χριστοδούλου νίκησε με 2-1 τη Μέλισσα Αγίας Νάπας, ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας ΠΟΚΝ Άχνας – Ευαγόρας Αυγόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ