aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H δράση στην ΠΑΑΟΚ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η δράση στον πρώτο όμιλο της Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ Λεμεσού. Το ΘΟΪ Πύργου νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τον Παρθενών Χαλκούτσας και η Αναγέννηση Γερμασόγειας επικράτησε στην έδρα της με 4-2 της Ανόρθωσης Πολεμιδιών.

Η ΑΕΝ Συν Κολοσσίου Α&Ν Ονησιφόρου είχε το ρεπό της, ενώ ο αγώνας της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου με την ΑΕ Τραχωνίου θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Στη βαθμολογία προηγείται η ΑΕ Τραχωνίου με 24 βαθμούς και ακολουθεί με 17 βαθμούς η ΑΕΝ.

Στο δεύτερο όμιλο της Επίλεκτης Κατηγορίας ο Κ&Ε Τραχωνίου νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ Πολεμιδιών και η Ανόρθωση Μουτταγιάκκας κέρδισε εκτός έδρας με 4-0 τον Λένα Λεμεσού. Ο αγώνας Σ&Π Ζακακίου – FC International θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Στη βαθμολογία προηγείται η Ανόρθωση Μουτταγιάκκας με 24 βαθμούς και ακολουθεί ο Λένας Λεμεσού με 21 βαθμούς. Στους 20 βαθμούς και με αγώνα λιγότερο βρίσκεται η FC International.

Συνέχεια με Κύπελλο

Η δράση θα συνεχιστεί με αγώνες της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου ΠΑΑΟΚ ως ακολούθως:

14 Δεκεμβρίου: ΑΕΚ Πολεμιδιών – ΑΕ Τραχωνίου

15 Δεκεμβρίου: Ανόρθωση Πολεμιδιών – ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου, Κ&Ε Τραχωνίου – ΘΟΪ Πύργου

16 Δεκεμβρίου: Λένας – ΑΕΝ

18 Δεκεμβρίου: Σ&Π Ζακακίου – FC International

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ