aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓουάντα Νάρα: Ο 24χρονος Μαρτίν Παγέρο της Μπόκα Τζούνιορς είναι το νέο της φλερτ

Γουάντα Νάρα: Ο 24χρονος Μαρτίν Παγέρο της Μπόκα Τζούνιορς είναι το νέο της φλερτ

Μετά από ένα «σίριαλ» πολλών… επεισοδίων η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι χώρισαν ύστερα από εννέα χρόνια και δυο παιδιά. Η 36χρονη μάνατζερ του Αργεντινού φορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την «πληγή» της υπόθεσης της Τσίνα Σουάρες, εν τέλει άφησε οριστικά τον μέχρι πρότινος σύζυγο της και σύμφωνα με μέσα της πατρίδας της ήδη έχει βρει νέο φλερτ.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών την είχαν «συνδέσει» με τον τραγουδιστή L-Gante, όμως φαίνεται πως παραμένει στον… χώρο του ποδοσφαιρού, καθώς μετά τους πρώην της Μάξι Λόπες και Μάουρο Ικάρντι φέρεται να βγαίνει με τον κατά 12 χρόνια νεότερο της, Μαρτίν Παγέρο. Πρόκειται για 24χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στη Μπόκα Τζούνιορς, με τη μορφή δανεισμού από τη Μίντλεσμπρο της Championship.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Πία Σο, μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος «LAM» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πέρασαν μία βραδιά μαζί στο νυχτερινό κέντρο Afrika. Γέλασαν, ήπιαν και χόρεψαν μαζί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ