aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓια τρίτη συνεχή χρονιά ο θεσμός «Winmasters Coach of the Month»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο θεσμός «Winmasters Coach of the Month»

Συνεχίζεται και φέτος ο θεσμός «Winmasters Coach of the Month», ο οποίος βραβεύει κάθε μήνα τον καλύτερο προπονητή του Πρωταθλήματος Cyta. Ο νικητής προκύπτει από ψηφοφορία στην οποία λαμβάνουν μέρος και οι δώδεκα προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και διενεργείται μηνιαία.

Ο τεχνικός ο οποίος θα αναδειχθεί τις περισσότερες φορές ως ο προπονητής του μήνα, κερδίζει το βραβείο «Winmasters Coach of the Year» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. To έπαθλο μετράει πέντε χρόνια ζωής.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Άντρος Κουλουμπρής, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συνέχιση του θεσμού και της συνεργασίας με τη Winmasters: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι που ανακοινώνουμε την συνέχιση τη συνεργασία μας με την Winmasters για τον θεσμό Winmasters Coach of the Month. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που Winmasters και Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου διεξάγουν τον θεσμό αυτό, ο οποίος είναι μία αναγνώριση του έργου του προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι ίδιοι οι προπονητές είναι αυτοί που ανακηρύσσουν τον κορυφαίο συνάδελφό τους μέσα από ψηφοφορία».

Εκπροσωπώντας την Winmasters, o Βασίλης Κούννος, Cyprus Country Manager της εταιρείας σημείωσε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία μας με τον Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου και πιο συγκεκριμένα τη χορηγία μας για το θεσμό του Προπονητή του Μήνα. Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος βραβεύει και αναδεικνύει το πολύ δύσκολο έργο του προπονητή. Είναι ένα βραβείο το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον εκάστοτε προπονητή του μήνα αφού ουσιαστικά βραβεύεται από τους ίδιους του τους συναδέλφους. Η Winmasters θα συνεχίζει να στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό με σκοπό την ανάπτυξη της αθλητικής κουλτούρας και της ευγενούς άμιλλας. Να επίσης ευχαριστήσω τον κ. Κουλουμπρή για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ