aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΓια 9η συνεχή χρονιά, η Lordos United Plastics Public Ltd στήριξε το έργο της Europa...

Για 9η συνεχή χρονιά, η Lordos United Plastics Public Ltd στήριξε το έργο της Europa Donna

Η εταιρεία Lordos United Plastics Public Ltd στήριξε και φέτος για 9η συνεχή χρονιά, το σημαντικότατο έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Λόρδος παρέδωσε επιταγή ύψους 5,000 ευρώ για στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού. Το ποσό αποτελεί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις Οκτωβρίου των ροζ σακούλων, που διατέθηκαν με ειδική ετικέτα του συνδέσμου.

Η σύντομη τελετή της παράδοσης έγινε στο σπίτι της Europa Donna Κύπρου στη Λεμεσό. Την επιταγή παρέλαβαν εκ μέρους της Europa Donna, η κα Αριάνα Παπαδοπούλου, και η κα Έφη Παπαδοπούλου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna Κύπρου.

Η Europa Donna Κύπρου δίνει τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού με προγράμματα ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης αλλά και με τη στήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων όλων των ασθενών με καρκίνο του μαστού!

Λίγα λόγια για την Lordos Plastics

Με αρχική έδρα την Αμμόχωστο και σημερινή τη Λεμεσό, η Lordos United Plastics Public παράγει και εμπορεύεται στις εγκαταστάσεις της 2.500 διαφορετικά είδη βιομηχανικής και οικιακής χρήσης, σωλήνες και εξαρτήματα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1959 από τον Φώτιο Δ. Λόρδο με έδρα την Αμμόχωστο και αρχική ονομασία Lordos Plastics. Μετά τα γεγονότα του 1974 δραστηριοποιήθηκε και επεκτάθηκε στη Λεμεσό, με την κατασκευή νέου εργοστασίου, καθώς και αποθηκών. Το 2000 μετατράπηκε από ιδιωτική σε δημόσια, με την ονομασία Lordos United Plastics Public, ενώ τον επόμενο χρόνο εντάχθηκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Καθημερινά παράγονται, κατά μέσο όρο, 25 διαφορετικά είδη σε διάφορες ποσότητες, από μερικές εκατοντάδες μέχρι και δεκάδες χιλιάδες, αναλόγως του είδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ