aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓεωργιάδης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα με την κάρτα»

Γεωργιάδης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα με την κάρτα»

Στην άποψη πως δεν θα ήταν ορθό να υπάρξει πισωγύρισμα με τροποποίηση ή κατάργηση του μέτρου της κάρτας φιλάθλου εμμένει ο πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ανέφερε πως μετά την Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ στην οποία θα καταλήξουν σε κοινή γραμμή πλεύσης τα σωματεία θα γίνει συζήτηση ανταλλαγής απόψεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρέπει να πούμε πως από την αρχή είχαμε πει πως ο θεσμός αυτός ξεκινά για πρώτη χρονιά. Είμαι ξεκάθαρος πως η κατάλληλη στιγμή δεν είναι τώρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν γίνεται πριν να μπορεί να βγάλει συμπεράσματα να τα αλλάξει. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις, αλλά στον σωστό δρόμο.

Είναι στενάχωρο αυτό που βλέπουμε αλλά να μην τα ρίξουμε όλα στην κάρτα φιλάθλου. Δεν είναι ο μοναδικός λόγος. Θέλουμε ασφαλή γήπεδα. Πρέπει να βρεθούν οι βελτιώσεις ο κόσμος να επιστρέψει αλλά πρέπει τα γήπεδα να είναι ασφαλή. Θα δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια. Ο θεσμός πρέπει να αξιολογηθεί ότι γίνει τώρα είναι θέμα λαϊκισμού και είναι άκαιρο, δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε αναπτυγμένες χώρες. Δεν μπορείς κάτι που άρχισε τρις μήνες πριν να το αλλάξεις τώρα.

Το καλύτερο θα ήταν με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου ή τουλάχιστον να περνούσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Ακόμη και να μην έχουμε αύριο το πρωί κάρτα φιλάθλου δεν λύνονται τα προβλήματα. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι οργανωμένοι φίλοι των ομάδων.

Η κάρτα φιλάθλου είναι το τελευταίο σύμφωνα με τους οργανωμένους. Έχουμε συμφωνήσει ότι μετά την άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ με τα σωματεία και αφού καταλήξουν θα μπούμε σε μια συζήτηση ανταλλαγής απόψεων για το τι μπορεί να γίνει άμεσα.

Εγώ είμαι ξεκάθαρος. Τέθηκε ένας θεσμός καινούργιος πρέπει να του δοθεί χρόνος. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα. Στις 55 χιλιάδες έφτασαν οι κάρτες. Αριθμητικά είναι αρκετά καλός αριθμός, όμως με αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα δεν είμαστε ικανοποιημένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ