aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦροξυλιάς - Θεοδώρου: Tο νέο hot ζευγάρι συστήνεται

Φροξυλιάς – Θεοδώρου: Tο νέο hot ζευγάρι συστήνεται

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Εκείνος ποδοσφαιριστής στην οµάδα της Νέας Σαλαµίνας. Εκείνη, δηµοσιογράφος στο Mega, το νέο πρόσωπο στο πάνελ της εκπομπής «Όλα Για Σένα» και εντυπωσιακό µοντέλο. Ο Δηµήτρης και η Έλενα είναι µαζί τον τελευταίο ενάµιση χρόνο και αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Η συνάντησή μας γίνεται ένα βράδυ της περασμένης βδομάδας σε γνωστή καφετερία της πρωτεύουσας. Είναι χαλαροί και με διάθεση να μιλήσουν για όλα, κυρίως όμως για όλα αυτά που τους ενώνουν.

Ο Δημήτρης και η Έλενα είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ πολύ πρόσφατα συγκατοίκησαν. Όπως αποκαλύπτουν πάρα κάτω, η χημεία μεταξύ τους έδεσε από την πρώτη στιγμή αν και όλα ξεκίνησαν στο πολύ χαλαρό και φιλικά. Όπως φαίνεται ο ποδοσφαιριστής με μελετημένες κινήσεις σκόραρε κατευθείαν στα δίχτυα της καρδιά του εντυπωσιακού μοντέλου, το καλύτερο γκολ της ζωής του!

Πριν ξεκινήσετε να μου διηγείστε όλα όσα αφορούν το δικό σας love story θα ήθελα να μου πείτε πώς περάσατε στην πρώτη σας κοινή φωτογράφηση για το HELLO!

Δημήτρης: Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία, δεν είναι κάτι που το κάνεις κάθε μέρα. Μας άρεσε πολύ και γελάσαμε πολύ. Δεν είχαμε καθόλου άγχος, ήμασταν ο εαυτός μας, πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Πόσο καιρό γνωρίζεστε;

Έλενα: Η γνωριμία μας μετρά τώρα ενάμιση χρόνο (Χαμόγελο).

Και ποιος έκανε την πρώτη κίνηση έτσι ώστε οι δύο σας σήμερα να είστε μαζί;

Δ.: Κοίτα φίλε, αυτές τις κινήσεις τις κάνουν οι άντρες. Οπόταν καταλαβαίνεις (Χαμόγελο).

Πώς έγινε η γνωριμία;

Δ.: Είχα πάει με την παρέα μου στο μαγαζί που δούλευε η Έλενα, την είδα και δεν έχασα την ευκαιρία, την πλησίασα με σκοπό να την γνωρίσω και να με γνωρίσει.

Να υποθέσω δηλαδή, πως με το που την είδες, αυτό ήταν, έλιωσες;

Δ.: Άστα φίλε, μη σου πω και κάτι παραπάνω (Γέλια).

Έλενα πώς αντέδρασες στο φλερτ του Δημήτρη;

Στην αρχή όλα ξεκίνησαν πολύ φιλικά, δεν το έβλεπα για σχέση. Ίσως γιατί είχαμε κοινούς φίλους, οπόταν και βλεπόμασταν πολύ συχνά. Όπως σου είπα στην αρχή όλα άρχισαν φιλικά και με τον καιρό ήρθε και έδεσε το γλυκό. Άλλωστε το είχα πει στον Δημήτρη πως όλο αυτό που ξεκινήσαμε είτε θα έβγαινε σε μια απλή γνωριμία, είτε θα καταλήγαμε φίλοι, είτε θα κάναμε σχέση. Μετά από ενάμιση χρόνο, είμαστε καλά και μαζί.

Δημήτρη, μπορεί όπως λέει και η Έλενα το όλο πράγμα να ξεκίνησε χαλαρά αλλά αντιλαμβάνομαι ότι εσύ είχες βάλει στόχο από την αρχή να γίνετε ζευγάρι.

Δ.: Κοίτα ήταν χαλαρά, αλλά μέσα μου το ήθελα πάρα πολύ. Δεν ήθελα και από την άλλη να το δείξω. Άφησα να κυλήσουν μόνα τους τα πράγματα και δεν έπεσα έξω.

Και δεν μου λες, τι ήταν αυτό που είδες στην Έλενα και τρελάθηκες;

Δ.: Ξέρω ότι περιμένεις να σου πω η ομορφιά της, δεν είναι όμως μόνο αυτό. Τουλάχιστον στην αρχή δεν λέω μετρά, είναι αυτό που σου κάνει εντύπωση. Μετά, αυτό που με κέρδισε ήταν ο χαρακτήρας της Έλενας. Ξέρεις μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά από την πρώτη στιγμή πίστευα πως με την Έλενα θα ταιριάξουμε σε όλα.

Έλενα, εσύ τι ήταν αυτό που είδες στον Δημήτρη και σε έκανε να ενδώσεις στο φλερτ του;

Δεν θα πρωτοτυπήσω, ούτε εγώ σ’ αυτό. Και μένα αυτό που με κέρδισε στον Δημήτρη ήταν ο χαρακτήρας του. Όπως είπα και πιο πάνω, από την αρχή ο Δημήτρης μου έβγαλε κάτι πολύ αληθινό, είναι αυθεντικός, είναι ο εαυτός του και δεν προσποιήθηκε ποτέ κάτι που δεν είναι. Όλα αυτά με κέρδισαν και πολλά άλλα ακόμη.

Δημήτρη, ποια προτερήματα της Έλενας αγάπησες;

Είναι έξυπνη και αυτό μ’ αρέσει πολύ σ’ αυτήν. Έχει τη γυναικεία πονηριά που επίσης μου αρέσει, με την καλή έννοια, που είναι ωραία και σέξι. Πάνω από όλα όμως, η Έλενα έχει μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι. Όλα αυτά και άλλα τόσα είδα σε εκείνη και την αγάπησα.

Εσύ Έλενα, τι είδες στον Δημήτρη; Ποια πράγματα αγάπησες σε εκείνον;

Να σου πω πως, πρώτη φορά τον ακούω να μιλά έτσι και πραγματικά με έχει συγκινήσει (Χαμόγελο). Ο Δημήτρης είναι αληθινός, αυτό που μου αρέσει στο χαρακτήρα του είναι το γεγονός πως δεν προσποιείται ποτέ. Έχει απίστευτο χιούμορ και έτσι όπως τον γνώρισα πριν ενάμιση χρόνο, έτσι συνεχίζει να είναι απέναντί μου μέχρι και σήμερα. Είναι ευαίσθητος και αυτό το βρίσκω πολύ γοητευτικό σε έναν άντρα.

Έλενα εσύ προέρχεσαι από το χώρο του modelling, από την άλλη εσύ Δημήτρη από το χώρο του ποδοσφαίρου. Τελικά είναι κανόνας πιστεύετε τα μοντέλα να γνωρίζουν ποδοσφαιριστές;

Δ.: Δεν την κυνήγησα γιατί ήταν μοντέλο. Εντάξει, κάθε άντρας θέλει να έχει δίπλα του μια ωραία κοπέλα. Όταν την γνώρισα όμως, δεν είχα ιδέα ότι η Έλενα ήταν μοντέλο. Όπως σου είπα δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση που σε κερδίζει στην τελική αλλά ο χαρακτήρας του ατόμου που έχεις απέναντί σου.

Ε.: Αν θες το πιστεύεις, δεν μου άρεσαν οι ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να μπλέξω με κάποιον. Έλα όμως που ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι (Γέλια).

Στον ενάμιση χρόνο σχέσης, υπήρξαν στιγμές έντασης μεταξύ σας;

Ε.: Όπως όλες οι σχέσεις, έτσι και εμείς είχαμε τις φάσεις μας, αλλά τίποτα το τραγικό.

Δ.: Το να υπάρχει διαφωνία και ένας τσακωμός αυτό το θεωρώ και υγεία μέσα σε μια σχέση. Η ηρεμία σε μια σχέση καταντά μονότονη και βαρετή και πολλές φορές σκοτώνει τον έρωτα πιστεύω. Η κάθε σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Πότε πήρατε την απόφαση να συγκατοικήσετε;

E.: Δεν έχει πολύ καιρό που πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε τη σχέση μας ένα βήμα πάρα κάτω και να συγκατοικήσουμε. Πιο πριν είχαμε και την απόσταση στη μέση, ο Δημήτρης Παραλίμνι, εγώ Λεμεσό, καταλαβαίνεις. Παρόλα αυτά τίποτα δεν μπήκε εμπόδιο ανάμεσά μας.

Mια σχέση κατά την άποψή σας δοκιμάζεται στη συγκατοίκηση;

Δ.: Εννοείται, γιατί εκεί γνωρίζεις τον άλλον από την καλή και από την ανάποδη. Η καθημερινή επαφή, από την πρώτη καλημέρα μέχρι το καληνύχτα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που ζει μαζί, είναι πολλές ώρες και πολλές στιγμές. Εκεί δοκιμάζεται η σχέση και αν αντέχει πάει να πει ότι από την αρχή μπήκαν σωστά τα γερά θεμέλια. Με την Έλενα ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή.

Δεν μου λέτε, ποιος από τους δυο σας κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις;

Δ.: Και το ρωτάς; Εγώ είμαι αυτός που κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις στη σχέση μας γιατί πολύ απλά δεν είμαι καθόλου εγωιστής (Γέλια). Για να καταλάβεις και να γίνει κάτι και να νευριάσω, μετά από πέντε λεπτά το ξεχνώ λες και δεν έγινε ποτέ.

Ε.: Αυτή είναι η αλήθεια, ο Δημήτρης κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις αλλά από την άλλη αυτό γίνεται σπάνια γιατί δεν έχουμε συχνά λόγους για καβγάδες.

Ποιος ζηλεύει πιο πολύ;

Δ.: Νομίζω το ίδιο και σε λογικά πλαίσια. Γενικά δεν ζηλεύουμε. Για να υπάρξει ζήλια σε μια σχέση πρέπει να δίνεις αφορμή και να την προκαλείς. Από τη στιγμή που έχεις εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου, δεν έχεις κανένα λόγο να ζηλεύεις.

Ε.: Για να ζηλέψει ο άλλος πρέπει να του δώσεις και δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Έχει δίκιο ο Δημήτρης, από τη στιγμή που υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ δύο ανθρώπων, η ζήλια δεν έχει καμία θέση στη σχέση τους.

Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι κρατά σήμερα ενωμένο ένα ζευγάρι;

Δ.: Η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η επικοινωνία είναι το Α και Ω σε μία σχέση.

Ε.: Αν ένα νέο ζευγάρι κατορθώσει να βάλει από την αρχή της σχέσης γερές βάσεις τότε από εκεί και πέρα τα πράγματα κυλάνε από μόνα τους και χωρίς βιασύνη. Από την άλλη πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεις μέρα με τη μέρα. Πολύ σημαντικό κομμάτι είναι η επικοινωνία και ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο.

Έλενα ποιο θεωρείς ως το μεγαλύτερο ελάττωμα του συντρόφου σου;

Είναι «καλαμαράς» μάνα μου, τι θέλεις να σου πω, πολυλογάς. Στο μπλα-μπλα δεν τον πιάνει κανείς (Γέλια). Το βλέπεις και εσύ άλλωστε, όση ώρα είμαστε εδώ μηλιά δεν έβγαλε. Άλλο ελάττωμα του Δημήτρη είναι πως είναι ευκολόπιστος. Είναι τόσο καλός άνθρωπος που πιστεύει ότι και οι γύρω του έχουν την ίδια καλοσύνη. Αυτό από τη μια είναι προσόν για έναν άνθρωπο από την άλλη είναι και ελάττωμα.

Τι λέτε να αφήσουμε πίσω μας το love story σας και να περάσουμε στα επαγγελματικά σας; Πού θα σας δούμε φέτος;

Δ.: Σταθερή αξία για μένα είναι το ποδόσφαιρο, φέτος είμαι στη Νέα Σαλαμίνα. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία, βάλαμε στόχους για τη νέα χρονιά και ελπίζουμε να τους πετύχουμε.

Ε.: Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα ήρθαν η αλήθεια πάρα πολύ ξαφνικά. Με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα με βλέπετε στο Mega και στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Όλα Για Σένα» με την Αλεξία Αναστασίου και την υπόλοιπη ομάδα στο πάνελ. Είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ και θα δουλέψω με αυτούς τους ανθρώπους και σίγουρα στο πρώτο μου τηλεοπτικό βήμα έχω να πάρω πολλά αλλά και να μάθω. Όλοι μας ευχόμαστε αυτό που ετοιμάζουμε στο Mega να αρέσει στον κόσμο και να το αγκαλιάσει.

Δημήτρη πώς βλέπεις το νέο της επαγγελματικό βήμα, τι πιστεύεις;

Λένε πως κάθε αρχή και δύσκολη, παρόλα αυτά θεωρώ πως το αξίζει και πραγματικά χαίρομαι που ένα από τα όνειρά της, να ασχοληθεί δηλαδή με την τηλεόραση γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Μέσα από την καρδιά μου της εύχομαι τα καλύτερα όπως και σε όλη την ομάδα της εκπομπής.

Επιμέλεια: Σοφία Χαραλάμπους

Μακιγιάζ: Γεωργία Καϊλή (Florentia Makeup Artist Workshop)

Θερμές ευχαριστίες στο εστιατόριο Postcards για τη φιλοξενία.

Ο Δημήτρης φορά ρούχα από Marks&Spencer και η Έλενα ρούχα από Fashion Hill.

Πηγή: Περιοδικό Hello, τεύχος 74

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ