aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦαίη Σκορδά: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει και μια ομάδα, σωστά;»

Φαίη Σκορδά: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει και μια ομάδα, σωστά;»

Μια απορία της Φαίης Σκορδά για το ποια ομάδα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ποια ομάδα έχει ο ΣΚΑΪ, «άναψε» την σπίθα στην εκπομπή της, με τον Γιώργο Λιάγκα να την… πειράζει.

Κουβέντα για σχολιασμό άνοιξε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η πρωινή εκπομπή στάθηκε και όσα είπε η λαϊκή τραγουδίστρια για το τραγούδι «Έξαψη» που έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ερμηνεύει η ίδια στην ομώνυμη σειρά.

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε: «Παιδιά, εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ο οποίος έχει και μια ομάδα, σωστά;», για να προκαλέσει την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα που της απάντησε με δόση ειρωνίας: «Μια ομάδα τυχαία, έχει την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ναι μωρέ μια ομάδα τυχαία είναι ο Ολυμπιακός…Όλως τυχαίως έχει μια ομάδα με διαφορά από την δεύτερη στην Ελλάδα».

Για να συνεχίσει η παρουσιάστρια: «Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στα δύο; Α μόνο στο ποδόσφαιρο. Και στο ΣΚΑΪ δεν έχουν μια άλλη ομάδα;», προκαλώντας τα γέλια και τις αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ