aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕξαιρετικός απολογισμός στο European Aquatics Day (pics)

Εξαιρετικός απολογισμός στο European Aquatics Day (pics)

Το European Aquatics Day διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου και ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικός.

Η επίσημη ενημέρωση:

“Η προαγωνιστική ομάδα του ΑΠΟΕΛ συμμετείχε με 29 παιδιά, 17 αγόρια και 12 κορίτσια, γεννημένα μεταξύ του 2004 – 2007 και πήρε σχεδόν άριστα.

Οι πλείστοι νεαροί έριξαν τις ατομικές τους επιδόσεις και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, φτάνει να συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η χαρά των παιδιών που είδαν τη μεγάλη προσπάθεια των προηγούμενων εβδομάδων να επιβραβεύεται στους αγώνες.

Το European Aquatics Day ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για όλα τα παιδιά, να νιώσουν τον παλμό των αγώνων, να προσθέσουν εμπειρίες, ανταγωνισμό και παραστάσεις. Ταυτόχρονα, κάποια παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε συγκεκριμένα αγωνίσματα και τα πήγαν αρκετά καλά.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης η πολυπληθής συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στους αγώνες. Η ομάδα μας, συμμετείχε με 29 παιδιά, αριθμός αρκετά μεγάλος αν αναλογιστούμε, ότι το τμήμα ΑΠΟΕΛ λειτούργησε πριν τρία χρόνια και είχε περισσότερες συμμετοχές από κάποιους παραδοσιακούς Ναυτικούς Ομίλους.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας ανήκει στις τρεις προπονήτριες Τόνι Μίτοβα, Μερόπη Σπανού και Γεωργία Πούρου, οι οποίες επιτελούν εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής και αποδεικνύουν εμπράκτως ότι το τμήμα Κολύμβησης ΑΠΟΕΛ έχει μέλλον.

ΑΓΟΡΙΑ
1. ΕΥΤΙΧΙΟΥ ΠΑΝΟΣ
2. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΤΕΥΚΡΟΣ
3. ΤΣΙΟΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
4. ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
5. ΚΟΝΝΑΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6.ΖΑΤΕΒ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7. ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
8. ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΑΝΟΣ
10. ΚΟΥΤΣΙΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
11. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
12. ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΙΑΣΩΝ
13. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
14.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
15. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
16. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
17. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1. ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
2. ΛΟΙΖΗ ΙΩΑΝΝΑ
3. ΦΙΩΤΑΚΗ ΕΛΛΗ
4. ΚIΑΓΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
5.ΖΑΝΝΕΤΟΥ ΤΑΝΙΑ
6. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΕΡΟΝΙΚΗ
7. ΑΓΟΥΑΤ ΡΑΝΙΑ
8. ΚΟΥΦΚΗ ΝΑΓΙΑ
9. ΠΗΛΕΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
10. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΑ
11. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
12. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ