aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕυρεία σύσκεψη στο Προεδρικό για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις

Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις

Με κύριο θέμα την προστασία των νέων από τις εξαρτησιογόνες ουσίες και το πώς μπορεί να συμβάλει ο αθλητισμός σε αυτή τη προσπάθεια, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (03/10) στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ευρεία σύσκεψη αθλητικών και όχι μόνο φορέων του τόπου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Σύμβουλος του Προέδρου επί θεμάτων αθλητισμού κ. Φοίβος Ζαχαριάδης είπε πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας με θέμα στην ατζέντα το πώς ο αθλητισμός μπορεί να σταθεί ως ασπίδα προστασίας ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Στη συνάντηση, όπως είπε, «έχουμε βάλει χρονοδιαγράμματα και εκείνο που θέλουμε είναι ακόμη περισσότερο και καλύτερο συντονισμό από όλους τους φορείς. Θα υπάρξουν συναντήσεις κάθε μήνα οπότε θα έχουμε και χρονοδιαγράμματα και πώς αυτά υλοποιούνται», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, η επίτροπος προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού κα. Λήδα Κουρσουμπά, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, η γενική διευθύντρια της ΚΟΕ κα. Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη, η γενική διευθύντρια του ΚΟΑ Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδους, ο πρόεδρος της αρχής αντιμετώπισης εξαρτήσεων Κύπρου Δρ. Χρύσανθος Γεωργίου, ο διοικητής της ΥΚΑΝ κ. Γλυκέριος Λεοντίου, η επιθεωρήτρια μέσης εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κα. Κάλλη Χατζηιωσήφ, ο εκπρόσωπος των Olympians αθλητών κ. Κώστας Παπακώστας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Παναγιώτης Σεντώνας και ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου κ. Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ