aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Νεανίδων: «Μόνο θετικά θα αποκομίσουμε από τους αγώνες με τη Β. Ιρλανδία»

Εθνική Νεανίδων: «Μόνο θετικά θα αποκομίσουμε από τους αγώνες με τη Β. Ιρλανδία»

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία έδωσε χθες η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 χάνοντας με 4-0. 

Κόντρα σε ένα σαφώς ποιο έτοιμο αντίπαλο, οι νεαρές παίκτριες προσπάθησαν για το καλύτερο και το ίδιο θα κάνουν και στο αυριανό δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών μου, αν αναλογιστούμε ότι προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική αποχή, σχεδόν έξι μηνών, σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας ο οποίος έδωσε πολλά παιχνίδια πριν αγωνιστεί με εμάς.

Κάθε παιχνίδι που παίζουμε, θα μας βοηθά να είμαστε βελτιωμένοι στο επόμενο και είμαι βέβαιος, ότι θα είμαστε πολύ ποιο έτοιμοι στους επίσημους αγώνες μας το Σεπτέμβριο στην Αλβανία, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης» , δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής Νεανιδων Άντρος Βασιλείου, για να προσθέσει:
«Από τέτοια παιχνίδια που ο αντίπαλος μας ασκεί πολλή πίεση, μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να αποκομίσουμε. Σε αυτή τη φάση, προτιμούμε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια γιατί θα μας βοηθήσουν πολύ για τη συνέχεια. Άλλωστε, η πίεση είναι μέρος της δουλειάς όλων μας.
Είναι φυσιολογικό να έχουν προκύψει κάποιοι μικροτραυματισμοί από τον χθεσινό αγώνα, αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας των κοριτσιών και  ελπίζω ότι μέχρι αύριο αυτά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό για να έχω όλες τις παίκτριες στη διάθεση μου».

Ο αυριανός αγώνας της Εθνικής Νεανίδων με τη Βόρειο Ιρλανδία θα διεξαχθεί στο «Riada Stadium» του Μπέλφαστ και θα αρχίσει στις 14:00 (ώρα Κύπρου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ