aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΈσβησε στην άσφαλτο ο 19χρονος Σοφοκλής Μηνά της Αλκής

Έσβησε στην άσφαλτο ο 19χρονος Σοφοκλής Μηνά της Αλκής

Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λάρνακα με θύμα τον Σοφοκλή Μηνά, 19 ετών, τέως από το Αλεθρικό. Ήταν το δεύτερο θανατηφόρο το βράδυ της Δευτέρας, αφού στο άλλο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, δύο μοτοσικλετιστές συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο ένας να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, γύρω στις 11.10 το βράδυ της Τρίτης αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Σοφοκλής Μηνά 19 ετών, με συνοδηγό 18χρονο, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε περιτοίχισμα υποστατικού, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο συνοδηγός κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του Σοφοκλή Μηνά, ενώ ο 18χρονος συνοδηγός, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

O εκλιπόν είχε αρχίσει την καριέρα του στις ακαδημίες της Αλκής. Ακολούθως πήγε στον Ερμή και την περσινή χρονιά επέστρεψε στην Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ