aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈριξαν καυτό νερό σε γυναίκα διαιτητή!

Έριξαν καυτό νερό σε γυναίκα διαιτητή!

Η Ροζάνα Παζ εκτελούσε χρέη βοηθού διαιτητή σε παιχνίδι έκτης κατηγορίας της Αργεντινής μεταξύ των Μαρκεσάντο και Σαν Μαρτίν.

Όταν ο διαιτητής του αγώνα, πήρε μία απόφαση εις βάρος των γηπεδούχων, οι οποίοι προηγούνταν στο σκορ με 1-0, έριξαν καυτό νερό στην πλάτη της βοηθού. Εκείνη διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι υπέστη σοβαρό έγκαυμα.

Η ίδια μίλησε στην ισπανική εφημερίδα “AS” για την άσχημη της εμπειρία: “Ένιωσα να μου πετάνε καυτό νερό στην πλάτη. Κάλεσα τον διαιτητή και του ζήτησα κρύο νερό για να ηρεμήσω το έγκαυμα. Ήθελαν να διακόψουν το παιχνίδι, αλλά συνεννοηθήκαμε, ώστε να συνεχιστεί”.

Έπειτα συμπλήρωσε ότι δεν την πτοεί τίποτα και θα συνεχίσει να σφυρίζει αγώνες: “Είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα που δέχεται επίθεση, αυτά δεν πρέπει να γίνονται. Δεν τα παρατάω, όμως. Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω. Ελπίζω να σφυρίξω παιχνίδι το Σαββατοκύριακο”.

Ο πρόεδρος της Μαρκεσάντο, βέβαια, της οποία οι οπαδοί προχώρησαν σε αυτή την επικίνδυνη ενέργεια, έδωσε την δική του ερμηνεία για τα γεγονότα: “Ήταν ένα μπουκάλι νερού, που είχε μείνει στην κερκίδα. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τους οπαδούς μας, γιατί ξέρω πώς είναι. Δεν συμφωνώ με ό,τι έκαναν, αλλά θα μιλήσουμε μαζί τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ