aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈρικσεν: Συγκίνησε με το μήνυμα σε μικρούλα που θα κάνει επέμβαση στην καρδιά! (vid)

Έρικσεν: Συγκίνησε με το μήνυμα σε μικρούλα που θα κάνει επέμβαση στην καρδιά! (vid)

Μήνυμα τρομερής δύναμης και στήριξης έστειλε ο Κρίστιαν Έρικσεν σε 9χρονο κοριτσάκι που πρόκειται να κάνει επέμβαση στην καρδιά. «Σύντομα θα είσαι μια χαρά, το ξέρω γιατί το έκανα κι εγώ».

Ο Κρίστιαν Έρικσεν τρόμαξε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν κατέρρευσε στην έναρξη του Euro στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία.

Ευτυχώς για εκείνον και για όλους στο άθλημα, οι άμεσες ενέργειες του ιατρικού επιτελείου και η παρουσία απινιδωτή επανέφεραν τον ποδοσφαιριστή από την ανακοπή που υπέστη και τώρα ο Έρικσεν μπορεί να συνεχίσει να χαίρεται την σύζυγο και το παιδάκι τους.

Έχοντας μάθει από γράμμα που έλαβε πως η 9χρονη Evie θα κάνει επέμβαση στην καρδιά, ο Δανός μεσοεπιθετικός της Ίντερ θέλησε να της στείλει με βίντεο ένα μήνυμα δύναμης και στήριξης.

«Ελπίζω να είσαι αισιόδοξη, οι γιατροί θα κάνουν τα πάντα, δεν είναι ωραίο όταν μπαίνεις στο νοσοκομείο, αλλά είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είσαι ξανά στα φυσιολογικά. Το ξέρω γιατί συνέβη και με μένα. Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα και μακάρι στο μέλλον να τα πούμε κι από κοντά» ανέφερε ο Έρικσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ