aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίθεση κουκουλοφόρων σε ματς στα Κούκλια, χτύπησαν και γυναίκες (pics & vid)

Επίθεση κουκουλοφόρων σε ματς στα Κούκλια, χτύπησαν και γυναίκες (pics & vid)

Πρώτο θέμα στα ρωσικά ΜΜΕ παίζει τις τελευταίες ώρες, τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν ψες στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών, στον αγώνα της Φάκελ Βορόνεζ και της Ούραλ για το φιλικό τουρνουά FNL Cup που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πάφο, στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας των ρωσικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, περίπου 15-20 οπαδοί τρίτης ρώσικης ομάδας, της Σίνικ Γιαροσλάβλ, φορώντας κουκούλες και μάσκες εισέβαλαν στις κερκίδες του σταδίου και επιτέθηκαν στου φιλάθλους των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και γυναικών.

«Μια ομάδα 15-20 ατόμων μπήκε στο γήπεδο τρέχοντας και άρχισε να χτυπά τους οπαδούς. Αυτό το περιστατικό κράτησε για περίπου δύο λεπτά, και μετά οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή. Είχαν όλοι καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Τα θύματα δήλωσαν ότι οι επιτιθέμενοι ήταν από το Γιαροσλάβλ. Ένας οπαδός του Ουράλ φέρει σοβαρά τραύματα», αναφέρουν οι ρωσικές ιστοσελίδες.

Φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της Ούραλ. «Πήραμε τους οπαδούς μας, ήταν όλα είναι ωραία, και με τους οπαδούς της Φάκελ. Όλα φαίνονταν φυσιολογικά», ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιγκόρ Εφρέμοφ, τόνισε από πλευράς του: «Παρά το γεγονός ότι οι επιτιθέμενοι προσπάθησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους με μάσκες, ένας από αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή τη δειλή πράξη, έχει τακτοποιηθεί. Από την άλλη, θα πρέπει να ενισχυθεί η ασφάλεια στους αγώνες του τουρνουά».

Στη σκηνή, μετά από καταγγελία από τον υπεύθυνο ασφαλείας του τουρνουά, έσπευσαν άτομα από τον Αστυνομικό σταθμό Κουκλιών και εξετάζουν το περιστατικό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ