aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπίσκεψη του προέδρου της EUSA στον ΚΟΑ

Επίσκεψη του προέδρου της EUSA στον ΚΟΑ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (ΚΟΠΑ), στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Άνταμ Ρότσεκ στην Κύπρο, πραγματοποίησε την Τετάρτη 6/06/2018 εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη και τη Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Δρ Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη.

Τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού συνόδευαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Δρ Μιχάλης Κρασιάς, ο Αντιπρόεδρος Δρ Πάνος Ραζής και ο Ταμίας Δρ Γιώργος Κυριαζής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και έγινε ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας και περαιτέρω στήριξη του πανεπιστημιακού αθλητισμού. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο προϊστάμενος του Αγωνιστικού Τμήματος του ΚΟΑ Πάρις Αβρααμίδης, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Μαριάννα Μεγαλέμου και ο Λειτουργός της Κυπριακής  Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Κορέλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ