aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσημο δείπνο του Ομίλου εταιριών Triple AAA

Επίσημο δείπνο του Ομίλου εταιριών Triple AAA

Στην παρουσία Υπουργών της κυβέρνησης, εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, ο Όμιλος εταιρειών Triple AAA παρέθεσε επίσημο δείπνο στο Occhio Residence στη Λευκωσία, με την ευκαιρία έλευσης του νέου έτους.

Το παρών τους έδωσαν, επίσης, ηγετικά στελέχη της Cyta, της Λέσχης Ιπποδρομιών, της Velister και ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, με τους οποίους ο Όμιλος ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια στρατηγικές συνεργασίες.

Στην ομιλία του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Triple AAA, Γιώργος Κούμας ευχαρίστησε, καταρχήν το προσωπικό του Ομίλου για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις σύγχρονες τεχνικές υποδομές.

«Η Triple AAA είναι πλέον αναγκαίος παράγοντας και βασικός άξονας λειτουργίας του τηλεοπτικού σκηνικού στην Κύπρο. Συνεχίζουμε δυνατά και το 2017», ανέφερε ο κ. Κούμας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι σχεδιασμοί του Ομίλου, προβλέπουν περεταίρω διεύρυνση και ανάπτυξη των εργασιών, εντός και εκτός Κύπρου, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση έγινε κοπή της βασιλόπιττας, προβλήθηκαν φιλμάκια από την δραστηριότητα του Ομίλου και ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ