aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπί σειρά ετών κορυφαίο στέλεχος της ΕΟΚ δικάζεται για απόπειρα βιασμού υπαλλήλου της Ομοσπονδίας!

Επί σειρά ετών κορυφαίο στέλεχος της ΕΟΚ δικάζεται για απόπειρα βιασμού υπαλλήλου της Ομοσπονδίας!

Κορυφαίο στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, παραπέμπεται σε δίκη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και παράνομης βίας σε βάρος υπάλληλο της ΕΟΚ.

Η καταγγελία που θα οδηγήσει σε δίκη το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ, μετά από βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, αφορά απόπειρα βιασμού που φέρεται να έγινε το 2014 και μία σειρά σεξουαλικών παρενοχλήσεων που φέρονται να έγιναν από το 2014 έως το 2018.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αντώνης Καλκαβούρας στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, πρόκειται για ηγετικό πρόσωπο της προηγούμενης διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και η καταγγελία καταγράφηκε τον Μάρτιο του 2021

Κατόπιν, η καταγγέλουσα κλήθηκε για κατάθεση τον Ιούλιο του 2021 και ο κατηγορούμενος, αφού παρουσίασε την θέση του, αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους μέχρι την τέλεση της δίκης. Μετά την εξέταση των στοιχείων, παραπέμπεται σε δίκη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Πάτρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ