aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπέστρεψαν στο μηδέν τα περιστατικά κορωνοϊού

Επέστρεψαν στο μηδέν τα περιστατικά κορωνοϊού

Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1996 εργαστηριακών διαγνώσεων δεν εντοπίστηκαν κρούσματα.

Με βάση τα δεδομένα μέχρι τις 3 το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, νοσηλεύονται 4 άτομα. Διασωληνωμένοι παραμένουν τρεις ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Κωστρίκης: Η σημερινή συνέντευξη τύπου είναι η τελευταία μετά από τρεις μήνες που προσπαθήσαμε να σας ενημερώσουμε έγκυρα. Εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας για τη συνεργασία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένη για την έκβαση της προσπάθειας και δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε κάτω από παρόμοιες συνθήκες.

Λοΐζου: Βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που είχαμε να ζήσουμε από το 1974 κατά την εισβολή. Η εμπειρία ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Θεώρησα πολύ σημαντικό να εκφράζω αυτό που αισθανόμουν και ένοιωθα. Ειδικότερα όσο αφορά στην καταγραφή των θανάτων δεν ήταν μία απλή καταγραφή αλλά μία υπενθύμιση για το θλιβερό απολογισμό της πανδημίας. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας που μου εμπιστεύθηκε αυτή τη θέση και όλους εσάς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας. Κρατάμε τις αποστάσεις, πλένουμε τα χέρια, φοράμε σωστά τη μάσκα και προχωράμε μπροστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ