aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπεκτείνεται και στην ομάδα U14 η συνεργασία ΜΕΑΠ και GPS Valencia

Επεκτείνεται και στην ομάδα U14 η συνεργασία ΜΕΑΠ και GPS Valencia

Στην επέκταση της συνεργασίας τους, πριν καν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, προχωρούν ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου και GPS SEE / Valencia CF Cyprus. Μετά την ανακοίνωση τον περασμένο Μάιο για τη συνεργασία των δύο πλευρών, που προνοούσε την πλήρη ενσωμάτωση της ομάδας U16 της ΜΕΑΠ υπό την ευθύνη της ιδιωτικής ποδοσφαιρικής ακαδημίας, η GPS Valencia και η ΜΕΑΠ συμφώνησαν όπως από τη σεζόν 2018/19 στη συμφωνία ενταχθεί και η ομάδα U14 του σωματείου με έδρα τη Νήσου.

Μετά, λοιπόν, την ομάδα U16 (για παιδιά γεννημένα το 2003 και 2004), η ακαδημία που εδρεύει στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο, αναλαμβάνει και τη λειτουργία της U14 της ΜΕΑΠ, η οποία θα στελεχωθεί με παιδιά γεννημένα μέχρι το 2005. Η ομάδα U14 της ΜΕΑΠ θα συμμετάσχει στο προαιρετικό πρωτάθλημα της ΚΟΠ.

Το υψηλό ενδιαφέρον για τη στελέχωση της ομάδας U16 και η οργάνωση από πλευράς GPS Valencia, έφεραν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ομάδα U14, όπως και αυτή του U16, θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη του τεχνικού σύμβουλου της ακαδημίας Μαρίνου Σατσιά και του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Οκκαρίδη και των καταρτισμένων προπονητών της ακαδημίας.

Τα παιδιά της ομάδας θα κάνουν δύο προπονήσεις την εβδομάδα στο «Θεοδώρειο Κοινοτικό» στη Νήσου και δύο στο γήπεδο του Κεραυνού. Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για τις 27 Αυγούστου. Παράλληλα, θα λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά και δοκιμαστικά στο εξωτερικό, μέσω των συνεργασιών της GPS Valencia, ενώ θα επωφελούνται και από τις επισκέψεις προπονητών από την ισπανική Valencia. Η ακαδημία, ως είθισται με τις ομάδες της, θα προχωρεί και για την U14 σε αξιολόγηση δύο φορές το χρόνο.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ομάδα U14 της ΜΕΑΠ, είναι ευπρόσδεκτοι στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Αυγούστου στις 18:00 στην αίθουσα του κοινοτικού συμβουλίου Πέρα Χωρίου Νήσου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 70008815.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ