aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕνοποιημένη Ημερίδα Ποδοσφαίρου

Ενοποιημένη Ημερίδα Ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η Ενοποιημένη Ημερίδα Ποδοσφαίρου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Γήπεδο της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Στην ημερίδα έλαβαν μέρος αιτούντες πολιτικού ασύλου που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας, και αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών Με κύριο συνδιοργανωτή την ΚΟΠ, η ημερίδα έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Lions International. Σκοπός και στόχος ήταν η εξάλειψη του ρατσισμού, αλλά και η εξάπλωση του Ενοποιημένου Αθλητισμού, όπου άτομα με και χωρίς νοητική αναπηρία συμμετέχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου με κύριο στόχο την κοινωνικοποίηση.

Το πρόγραμμα άρχισε με την Αφή της Φλόγας, με τους μαραθωνοδρόμους του Φιλανθρωπικού Σωματείου Cyprus Police Torch Run οι οποίοι πραγματοποιούν την Φετινή τους Λαμπαδηφορία σε όλη την Κύπρο. Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι το παρών του έδωσε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου συνομίλησε και χαιρέτησε όλους τους αθλητές. Στο τέλος, δίδοντας μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος εκτέλεσε δύο πέναλτι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ αφού τα παιδιά απέκρουσαν τα σουτ.

Το παρών τους επίσης έδωσαν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από ομάδες της Α’  Κατηγορίας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Οι αθλητές που παρέστησαν ήταν οι: Χαραλάμπους (ΑΕΚ), Μαλόκου (ΑΕΚ), Μπόλιεβιτς (ΑΕΚ Λάρνακας), Κίσσας (Απόλλων), Χατζηβασίλη (Απόλλων), Πουγιούκκας, Σαμαράς (Ολυμπιακός), Άλβες (Ανόρθωση), Μαδούρο, Δημητρίου, Μπεντέκε, από Ομόνοια, Γεωργίου και Δημητρίου (Νέα Σαλαμίνα), (Νέα Σαλαμίνα) και ο Ράινερ Ράουφμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ