aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈναρξη πρωταθλημάτων σε Μικρές Κατηγορίες και Αγροτικό χωρίς τεστ

Έναρξη πρωταθλημάτων σε Μικρές Κατηγορίες και Αγροτικό χωρίς τεστ

Απίστευτο, αλλά απόλυτα κυπριακό. Τα πρωταθλήματα Μικρών Κατηγοριών της ΚΟΠ, αλλά και τα αγροτικά, είναι στον… αέρα και ο λόγος αφορά στη δικαιολογία πως οι ομάδες αδυνατούν να πληρώσουν για τα τεστ κορωνοϊού και έως σήμερα γίνεται λόγος πως η πιθανότητα να μην αρχίσουν οι αγώνες στις καθορισμένες ημερομηνίες, είναι ορατή.

Πάμε τώρα στο ζουμί. Τα ίδια τα σωματεία αρνούνται να πληρώσουν για τα τεστ, η ΚΟΠ αρνείται επίσης να βοηθήσει οικονομικά, το ίδιο κι η Πολιτεία (ούτε καν με μειωμένο κόστος), οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι απαρτίζουν τους συλλόγους δεν μπορούν να βγάλουν λεφτά από τις τσέπες τους και η Ομοσπονδία σε από κοινού απόφασή της με το Υπουργείο Υγείας (!), αποφάσισαν να ενημερώσουν όλα τα εμπλεκόμενα σωματεία πως δεν γίνουν τεστ για τον κορωνοϊό. Με λίγα λόγια είναι σαν να μεταφέρθηκε στα σωματεία το εξής: «Aρχίστε και δεν είναι ανάγκη να κάνετε τα τεστ».

«Συμφωνήθηκε να μην γίνουν εξετάσεις κορωνοϊού προς το παρόν και ενημέρωσε επίσημα με εγκύκλιο η ΚΟΠ. Ήδη ενημερώθηκαν τα σωματεία ότι δεν θα γίνουν διαγνωστικά τεστ για καμιά κατηγορία από την δεύτερη και κάτω. Υπολογίζουμε να γίνουν κάποιες διορθώσεις στο πρωτόκολλο και να δούμε τι θα γίνει. Τα περισσότερα σωματεία σκέφτηκαν μέχρι και να αναστείλουν λειτουργία τους λόγω οικονομικού και των εξόδων για τα τεστ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΚΟΠ για να παρέμβαση και περιμένουμε από την Πολιτεία να καλύψει τα έξοδα στην πορεία», δήλωσε στον Super ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ